【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
當娛樂片睇咪算
我都有拍片 一星期2條已經想死
佢依家咁既出片頻率擺明為搵錢
正常人一星期拍3條 就算有人幫佢剪都應該用好多時間 邊度仲有咁多時間心機去諗點拍
睇一個唔識煮野食既人煮野
咁都有幾十萬follow 做乜9
梗係唔止一個人啦

大把人幫佢剪片度稿洗地
佢咁多人睇應該真係有請人幫手
咁既話冇藉口拍得衰
不過見人見智啦 當娛樂片咪ok
我啲朋友話跟佢整好撚fail
香港煮野食黎講佢算拍得幾好 畫面/收音/剪接
就係佢依家煮得衰
整啲片出黎hea觀眾
開個post話佢唔識煮, 可以去睇下其他煮食channel
批鬥呢啲嘢你地自己慢慢啦…即係男人嫖賭飲吹係由呢個世界由長已久,女人唔出嚟做男人邊有得嫖呢…你覺得佢錯晒都無問題嘅!
鏡頭後做還做,你唔會特登拍出嚟宣傳話好撚正
就好似佢攤萬年油,係人都知食撚完有害
而佢係鼓勵啲人咁樣慳返啲油錢
觀眾見到佢用撚到啲油咁黑都照食落肚咪有機會跟
事後如果觀眾有咩身體問題,馬田係拍拍屁股話關佢撚事
依啲不負責任係唔係抵屌
佢唔係不嬲都話自己唔識煮野食?
依家就係有啲人唔知以為佢好識煮睇佢片學
早幾個星期見佢同鄭中基合作拍既新年片
佢教鄭中基點整笑口棗
見佢攞返個萬年油倒出黎 睇見到嚇左個突
佢平時自己用都算 和其他人一齊拍片都照用
煮啲道具出黎拍片姐

啲師奶觀眾照樣做食死人佢地既事啦
睇MASA煮嘢好睇n倍
但係上節目個朵係網紅廚神
馬田fans:鄭中基生癌邊關馬田事,條街都照咁用,食少少冇事,你報食環囉…

我估鄭中基見到啲留言都笑咗出嚟
你老味
搵個死忠反駁下我有咩講錯啦
咪負皮完就走啦
wtf
仲有啲咁既事

真係網絡騙子黎, 話唔識煮出書呃fans買, 唔識煮去響網紅廚神個朵
同CCTVB既MAY姐煮乜都落雞汁一樣

見到你兜萬年油梗係不說話啦
我諗鄭中基都估唔到當年美女廚房最多食到生野腸胃炎
今日要食馬田啲垃圾生cancer死

心諗: 竟然要比個弱智仔玩死

馬田自己點食萬年油佢自己既事, 唔好拍片教人用
已經唔係一條兩條片係咁, 新年請鄭中基既片都照用
果啲話用萬年油冇問題既fans呀
祝你地老母睇完學煮比你地食
條友拍埋鄭中基到真係成個小丑咁
仲學人響朵網紅廚神, 神? 邊撚到神呀? 睇過?
先唔理生唔生癌嗰啲先
明知有個明星上嚟一齊拍片,你拎啲萬年油出嚟,成件事係好撚肉酸
班馬田fans係唔係又會話佢弱智唔識禮儀
Cls,個兜萬年油佢真係諗住用夠萬年先倒
以前老母炸野都會留番d油,但最多都係翻用多一兩日就倒
佢炸咁多次野都唔換真係好勁
油好貴咩成日扮窮
其實你不如去驗下個腦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞