【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
佢講就信? 盲撐到坐住左個腦?
啲野其實真係煮過一次既話就唔會再煮燶啦
燶左就間中一兩條片係咁啫
你老母煮飯係唔係間中煮一兩舊屎比你食呀
佢就係好多片穿煲, 比人睇到佢事前冇準備過, 然後又冇料扮四條咁教人
拍片又乸西, 再拍過都廢事, 反正有傻仔睇
睇過佢幾條片一路煮野一路摷個頭
睇見都冇胃口
同埋聽佢講野真係好辛苦 又細聲又毒
克里斯都是咁廢台灣人都屌佢
樓豬有無睇過
煮過既話會煮燶

煮過既話會唔知放幾多油
下面嗰支
佢把聲好難聽
Ching好鹽濕
點解馬田幫富途賣廣告就比人屌,姜B幫m記賣廣告仲咁多人撐
好似藍帶個邊話
唔畀佢share 藍帶課堂d 野係佢channel
所以無再讀落去
屌唔屌另一回事,但係我覺得佢呢種做法都幾弔詭,我以前都以為佢係識煮嘢,但係原來係好似做實驗咁試出黎,成件事個感覺唔同曬(無任何褒貶)
佢煮完自己個樣都唔想食啦

你睇佢拍片用萬年油就知

真係為拍而拍, 煮完拍完交左差就得

甜品師
你老母同街邊企街都係同一人
問下唔撚得既 冇睇開呀嘛
但你一早已經吹奏緊佢
幫牛牛賣廣告,賣注脂牛,態度衰都叫傻鳩先會care
係,其實我覺得佢衰係個態度問題
其他還好,同埋佢而家拍片越嚟越冇心機。
一開始嘅時候好好多
所以佢啲片頭中尾放曬6個廣告

唔知啲盲粉有冇試過睇佢啲片跟住煮啦

成條片就
廣告 9up 準備材料 廣告 9up 鳩煮 9up 鳩煮 廣告
試過煮就知, 你想搵佢幾時落咩材料, 下一步點整, 就要係咁飛係咁搵
即係落完鹽啦, 係要9up下先再落黑椒
佢好似話過個名叫點cook guide係食「點仆街」
因為佢係唔識煮嘢,所以會拍埋啲炒粉位

但唔知幾時開始
啲人就expect佢係認真教煮
一星期chur三條片煮成咁都係預料之中
有冇煮過餸呀,點會煮過就唔會燶,廚師都會啦,但拍出黎就係另一回事姐
我先問返你有冇煮過餸
你煮完個餸開幾大火幾耐開始燶會唔知???
何況佢如果真係有煮過
佢都係拍片前一兩日煮啦, 又唔係話幾耐冇煮唔記得左
燶左仲要重拍都費事, 根本就乸西, 求其
盲粉弱智唔係扮
燶同唔燶 一陣間既事 唔小心過左火好出奇?
知道同做到係兩件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞