【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
同求,
真係唔明點解條友做咁多衰野, 啲fans都攬佢
整合一下, 下個post同注脂牛單野繼續屌
我直程識Gordon Ramsay!佢話戇撚鳩!
因為我俾咗你個post佢睇
唔啱 我個Youtube冇廣告 係你問題
已經block左條弱智仔, 你睇下佢講啲野
尤其係果句點解唔屌大J, 大J仲垃圾果句
好明顯就係馬家軍係度想釣魚, 幫佢洗白
首先 學師有咩資格笑人
然後 你認同佢再quote上黎想威
都話你地係真戇鳩唔係扮啦
注脂牛接住SP事件同埋中資牛
第一次風向仲喺佢嗰度佢巴閉
搞多幾鑊連本身撐佢嗰啲都開始反佢
你睇下今個po有啲護主犬都開始轉口風
話XXX我唔否認之類
再爆多幾單唔知班人仲會唔會繼續幫佢兜
做大廚幾廿年都冇咁嘅成就係個廚廢
你地眼紅人咪直認囉扭咁多屎忽花講廢話肉酸呀
擺低個po俾你參考下

2021年仲未肯正面回應賣中資廣告同注脂牛事件嘅黃色騙子 點cook guide馬田肯收皮未[2]
https://lih.kg/2348593
又護粉又馬家軍幾時屈埋我係5毛
都話撚咗你班弱智仔腦囟都未生埋唔好上咁多兒登啦
洗你老母白咩 有注脂牛下話都話叫你報狗囉
我點睇馬田一回事 但依家係特登入黎撚鳩你班柒頭
你出過咁撚多個post
包括唔屬於你嘅依家呢個都係負皮佔多數

咁就唔該你摺埋啦柒頭
你係小眾黎昨喺度扮大袋替天行道
其他唔敢講 但你識嗰啲學師一定係弱智嘅
定係個學師出面撈社工 你係佢其中一個白卡case呀
死傻鳩搵個學師黎當論點 講出黎唔怕醜?
丫你係唔知醜 笑撚死人咩
其實佢講野1999 已經好趕客
係扑至好呀
唔好轉個撚頭俾我見到有通知
笠水狗屌你老母 正廢柴
係啦係啦 你最開通啦
做廚做幾十年都唔係樣樣掂啦
唔通識煮晒講得出嘅餸樣樣都精咩
有邊個廚煮野唔實踐唔研究架
做幾十年你比啲唔煮開嘅食材都係憑經驗試試下架啦
人地試到出黎出到書 有人受呀 點呀

你講到人地咁廢 即係你都做到啦 點解你唔撚走去做呀
而家有個板比你跟住條路去啦
你咪走去做kol針鳩佢囉
最尾個句成陣酸味酸到
根本只係啲睇完少少片 發覺拍攝風格唔啱口味
自己廢試完又炒咗車嘅怨婦喺度玩追擊
人哋target嘅受眾都唔撚係佢地
#1講嘅所有問題都係馬田特登營造出黎剪埋入條片玩膠
佢地就真心膠攞黎批鬥 我係馬田真係笑而不語
難怪有巴打笑佢地弱智
我純粹回緊樓上話煮得唔好就無資格拍片果個point
唔係齋focus馬田
笑撚左, 唔識煮炒左車就叫玩膠
依家怨婦既馬田成日呻窮呃人課金炸
你係介意嗰個會唔會剪埋入去俾人睇呀
講片你的確係柒咗 你呢啲忽然觀眾唔明佢作風
又開曬post想玩批鬥俾人負皮好正常
無謂呃自己啦好嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞