【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
咪問番你囉 原來本身黃都可以立即變藍亦得
你地咪就係講緊呢樣野昨嘛 你知幾荒謬下話
無熱誠點搵食無人睇點有錢袋
信就信 唔信就算 我相信都應該冇乜人咁無聊 upload呢d email相 出黎 比我dl到不如你google下 搵張同樣既圖比我睇啦 証明我係假啦 傻仔
果d豬手本身買返黎就係咸
解唔解答到你
就奶曬野*
其實我唔介意佢黃定藍
但係可唔可以回應下牛旨啲疑似注脂牛

2021年仲未肯正面回應賣中資廣告同注脂牛事件嘅黃色騙子 點cook guide馬田肯收皮未[2]
https://lih.kg/2348593
不嬲都垃圾
仲係痴線佬一個
你睇佢channel啲合作partner
同埋同事走哂就知咩事
其實佢賣點唔係就係睇佢煮燶嘢咩?
信你真係傻仔啦 自貼連背景定律黎架啦
第一日識上網呀?個文化由高登時期帶落喎
樓主on9
一個真係做廚房
一個睇住人d片嚟抄完全唔識煮求撚其

咁都叫同一個人
on撚9
條友D小動作動靜好似小兒麻痺咁
睇多陣都覺得唔舒服
作狀到我根本睇唔哂成條片, 所以唔知佢教得好唔好
呢個位 我都笑撚左出黎 我懷疑可能係讀唔黎就唔讀
我上網睇過 都有人warn過話上堂唔可以拍片 更何況係拍utube 比你放上utube 藍帶唔洗開班啦 上utube 睇就得
矮田主修甜品架
其他野佢唔識煮架
為咗班觀眾睇得開心
克里斯餐桌呢個垃圾你都推介,樓主好打極有個譜
肥柒矮學人操肌 想打撚死人咩
冇 邏輯問題啫 你覺得人造假 你又唔提供証明
相反 d馬田粉愈屌 d potential donor就愈行愈遠咁解啫 我捐開都冇捐 unsub 埋 呢個係事實 冇需要同你交代 我依家就係用我既力量去屌柒馬田咁做係錯既 馬田睇後台就會知 你又唔係馬田 咁緊張一個”假專屬會然”托柒?
冇 純粹想笑鳩你扮會員但冇說服力
睇過佢整野食
覺得佢係一個戇鳩
成個師奶咁整野食
鏡頭又生硬又死
我都鍾意Gordon Ramsay 個啲 爽快直落

謝霆鋒閪極都一定識煮野食過佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞