【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
最記得屎萊姆公仔機果次
早一日自己直播係咁撚D phone in觀眾
第二日自己phone in bob叔果時講到想喊咁
真 香港人真係麻鳩煩,個個都係免費睇片,憑咩唔俾人賣下廣告,真係開善堂咩,真係以為拍片剪片好易,以為自己1個view就會令個youtuber賺好多
廣告放頭又嫌阻掟 放尾話你呃時數 放中間屌鳩你廣告長
而家應該輪到姜濤
有冇諗過sub佢嘅人就係鍾意佢9up同乸西
佢話自己唔係教學影片
佢喺日本好似上左個藍帶course 1,2堂就無再讀
話好唔buy間學校教嗰套理念
有集live蔡一傑做嘉賓叫馬田可以去讀藍帶
佢啲live 係好無聊
但係百貨應百客
有時會開住黎做家務當係有啲環境音
YouTube係咁玩,佢都好識捉啲觀眾口味加上9成人睇完唔會煮,煮野食只係個theme同達哥打fifa差唔多情況
咁不如開電視/收音機
藍田
拿 我只係講出佢係做緊咩
我冇撐佢呀
我要學煮野我都唔係睇佢
佢係我角度只係個拍片嘅人
而唔係教煮野嘅人
跟過呢條友整幾次甜品都失敗 可能係我個人或者焗爐問題啦
但跟成波之路或者happy amy 又無失敗喎

唔明點解咁多人睇仲有得出書
其實係人都可以搵出版社出書,你自己整排版再搵人印都仲得。其實門檻唔高
以前成日睇,而家真係無睇
啲片越來越差
成日講完野自己係到笑但其實完全唔好笑
不過算啦咪又係大把人爭住睇
越來越hea
連廣告都hea拍
係香港拍攪神馬果啲直頭係亂鳩咁拍

而家比我感覺係比人迫交功課
冇證冇據屈人倒野 咁我見到你個毒撚咸濕柒樣係咪可以話你九成係強姦犯?
係改人道菜又點都講得出
屌你老母而家啲人就係屌緊佢無料扮代表改人道菜
咁人地又屌唔屌得
垃圾死忠 盲撐到咁撚樣
咁撚哂型想幫件屎來母出頭
唔知頭唔知路打上去
結果聞到勢色唔對即刻割蓆
精甩尾
下次買過第2個牌子豬手再試下啦
但係我係入去睇佢鳩噏喎⋯
佢真係唔錯,又簡單又好食
咁人哋反駁你,都係自由既。 只有一D冇得揀冇得改既野先要民眾公平投票決定姐。

如果你唔想睇, youtube 又夾硬塞比你,咁個問題咪就係 youtube 令你冇得揀囉。

又好似政府政策,點解要人民民主決定 ar? 因為冇得唔like 就起過個新政府。所以先係政府要聽人民講既原因。如果你可以隨時起過個新政府,政府極權,其實唔係問題。因為你可以選擇起個新政府,納稅比新政府,攞新政府福利。

呢D channel 你唔鐘意,就可以起過個,你話自己好掂,仲可以同佢打對台。佢點煮真係唔太大問題,或者你以為佢係教煮野,其實佢係同名星冇分別,D人純粹只係想聽佢鳩噏,睇佢搞笑。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞