【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
大J咁撚仆街都未死 馬田呢啲有乜問題姐
仲有條弱智明明自己唔識煮, 又唔練習過就post出黎教人
好多唔知頭唔知路既新手以為佢有幾識煮野啦
點知就係伏既
依家踢爆佢, 仲咁多盲粉出黎護主??
仲要踢爆左就話啲鳩煮係佢個風格黎
依家問題係好多唔識煮餸既會學錯左, 屌緊佢唔識煮扮識係到招搖撞騙

話佢channel唔係教人果啲仲弱智, 條友可能channel岩岩開就咁講既
但係佢今時今日真係係度教緊人呀嘛
唔識就唔好亂教

然後仲有賣富途賣廣告, 上面講左咁多淨係識針住呢點話批鬥
都仲未屌佢注脂牛單野啦
就算佢黃到金係唔係就可以咁樣呃人? 係唔係就要科水, 一反就拉
馬田我屌你老母臭閪 得未?
我入黎target係你班傻鳩呀講咁耐都未分到
我一早都開宗明義話你班魚毛對佢冇殺傷力
純粹笑柒你班鍵戰昨
永遠都咁中意玩label當人假想敵先識講野係幾趣緻
咁依家屌緊馬田呀嘛,
你唔鍾意大J, 覺得大J仆街過馬田你未自己開post屌柒佢有幾垃圾囉
咁連大J都死唔去幾時到馬田
真係
戇戇尻尻不嬲都係佢既作風黎
戇戇尻尻OK 冇問題
但係就唔好整到成個煮食教學channel咁
好多人唔識跟住煮會比佢伏左
轉頭仲要出埋書叫啲fans去買又係咩玩法呀
係唔係真係當啲fans弱智
佢按自己個食譜拍出黎又成功你吹?
你跟足又失敗係你垃圾喎 原來睇片包100%成功架
出書又點?銷量高你又唔鋸呀?
搵到內容有問題唔合理咪CAP上黎鞭佢老母閪囉
丫你個撚樣又冇喎 咁到底個問題係邊呢
反正都係呃view,想知佢點解唔用一集幫牛旨粒粒牛解釋下噴漿原理
講得好又有示範咪贏到掌聲
洗鬼俾人keep住鞭,個心又唔好受
我著眼點係佢俾人質疑賣注脂牛冇官式說明啲牛咩原因會咁樣噴漿
我覺得佢做生意唔老實
仲有狐假虎威借view數借藍帶個朵扮識煮嘢食又出書又上飲食節目呃神騙鬼

你講到佢日行一善咁,又講到要姦殺老豆老母先可以批評佢
你依啲咪就正宗嘅忠犬護航狗
人哋有圖有真相認真討論又唔理
我連魚蛋盤菜都有屌,點解係得你個馬田唔屌得
駁我論點啦屌你老母
我指緊你班柒頭黎屌呀又想靠屈
睇嗰幾條片就發表咁多偉論 越睇你個人越覺得係弱智
咁肯定有咁多問題咪報海關收佢皮囉
上黎吠托柒咩
樓主個柒頭又係冇睇開當人廚神自己撩皮先
真係癡癡呆呆坐埋一枱
唔賣廚藝點解要借藍帶個朵同煮飯youtuber出書上飲食節目呃飲呃食
雖然你話依個po係魚毛鍵戰
但你個馬田連魚毛都唔敢直接開打
既然你咁有把握咪報海關報狗衾佢旗囉
有圖有真相丫嘛 拉得喇喎
咁多齮齕又唔做實事
冷氣軍師你當之無愧啦叻叻
駁我論點呀屌你老母臭閪死傻鳩
我開始懷疑你特登入嚟挑釁啲報警撚等睇戲
Thats why點解你睇人地咁成功
閣下重喺度沉醉緊圍爐批鬥自我沉醉
唔係唔敢係采你都有味
拖唔到佢落場係你冇本事呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞