【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
佳寶平呀
鮑汁好入味!
詹姆士啲片幾好睇 不過節奏偏快
佢嘅廚藝從來唔應該視為飲食節目
只係單純嘅娛樂節目
同美女廚房嘅性質差唔多
跟佢煮個啲都戇鳩
煮完話好食果班應該係食開屎
甜品師傅?
我真係大聲笑咗出嚟
啲手指好似弱智
攞個味姐,1/3支酒一般都夠
一般超市有賣嘅,除咗PINOT NOIR/GAMAY,其他都OK,有歐洲嘢就買歐洲,澳洲/美國紅酒無咁"濃"

以前d片無樣同鐘意睇下 屌你老尾 宜家下下影撚埋自己個樣已經唔想睇
https://youtu.be/oEaIPmoQt-o

PANCAKE係咪細路仔都識整
呢條友好勁,但好多喺屋企都整唔到
https://youtu.be/r3DocRbD0DM
佢D刀工

樣樣都好好食
煮餸唔會用幾百蚊枝酒倒落去嘥啦,雖然傳統上一定要用Pinot Noir(Burgundy),但係幾十蚊枝嘅普通紅酒冇乜理由話唔得,你去街食都係俾咁上下貨式你姐,呢個餸有時我唔中意落紅酒,倒枝啤酒落去都一樣好好味,問過個法國妹都話冇問題。
你去銅鑼灣間誠品一樓睇下
佢個本排第2
我一般每次煮約2-3kg牛肉,一枝紅酒倒晒落去淨番兩啖自己飲。照計Pinot Noir係比較淡,用其他代替品時我都會偏向揀例如Merlot果D,冇理由特別要揀濃嘅酒(可能我酒L比較重手
我鍾意佢啲片好笑同解釋點解多過睇佢煮喎
喂星星 今日有啲咩搞作啊
今日同大家吹下隻雞
賣書賣咁好窮閪咩,又一次踢爆條撚樣扮窮搏同情
望到你班傻鳩又開post玩批鬥就好笑
有邊次成功令人收皮架 圍完爐好訓喇
成百萬sub使咩放你班魚毛在眼內
克里斯餐桌係幾好
不過佢果隻台式幽默懶風趣又唔好笑又尷尬真係唔識欣賞
咁驚佢見到個po你咪做佢SP直接熄鳩佢個mon囉
佢真心係好得,又肯去教人
我P牌幫唔到你推架 一味靠屈
同佢拍過片基基地個個 唔記得咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞