【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
呢啲一半睇煮野一半當娛樂睇 你要全部學野睇王剛個啲真廚師
完全唔明呢條柒頭點解會有人睇
好耐之前睇過佢煮玉子燒條片
根本自己都未掌握到個技巧就話走出嚟教人
仲要扮撚晒嘢咁
睇過一次 以後見到佢嘅片一定唔會㩒入去
youtuber拍片竟然係叫做呃觀看時數
你返工係咪又呃你老細d人工
台灣第一啦ching
做乜9
有冇老fans記得佢未轉型前成撚日開live話好快會摺撚咗個channel
日撚日屌YouTube又屌香港觀眾
嗰陣已經心諗你係摺就快仲開咁多live做乜9
十足十分咗手話要跳樓最後又唔跳嗰啲怨婦
有市場所以只可讚不可彈?
你依啲point百搭架喎
要自己手動不要推薦此頻道先會準
仲有不斷呻窮
之前睇過2條片已經覺得佢唔掂,唔識煮嘢食咁
但有fd中意睇佢係呃到啲唔識煮嘅人
條友根本就唔撚識煮野食 唔明點解咁多人睇
On9 明明係佢自己話會upload 埋失敗嘅片上嚟
宜家就俾樓主屌到一文不值
懷疑樓主根本冇睇過佢啲片
佢衝到上九十幾萬 係因為係台灣佢都有頻道 如果唔係我估佢同懷仔咁上下訂閱 佢地差唔多時間開始拍片
其實你喱句同上面個邏輯係唔同,唔好以為同一句句式邏輯一樣先得架

人地整content無迫你睇,又唔係大量散播錯誤知識,佢都講明自己係試驗,有時做錯左步驟都正常,過程中無任何人有損失,但就比人追擊

而樓主個post追擊嘅係一個無影響到人嘅youtuber,咁樣追擊martin本人係有損失,而追擊完樓主並無任何得益,先比人屌無端端追擊人

你唔鍾意唔好睇唔需要追擊

唔鍾意個post唔好上連登唔需要屌樓主
性質上係唔同

我希望你睇到個邏輯分別
咪係唔係唔俾評論,constructive criticism得唔得先

依家情況就係一班網上講嘢唔使負責任亦唔使睇人面色嘅小朋友喺到亂鬧又唔睇清楚人哋channel目的同本身定位...
睇唔少呢類煮食片後會發現有班好好嘅觀眾會好有心咁留啲有用嘅意見,例如有麵包師傅走出嚟話佢邊到做得好,邊到可以改善,或者有啲乜乜師傅出嚟互相指教。呢啲先係有建設性嘅批評。

做好啲嘅人真係咁難咩?
唔講地方文化政見 人地王剛專業十萬倍
師兄你咪仲盲反過人地
講開又講,樓上有條職業反馬田勁好笑
開追擊帖無人理,自推爆帖再開新帖自推
如果佢本身有工返,咁佢份工都幾好喎
好撚老尷
唔怪得而家啲電影彩蛋條條都十幾分鐘
睇星星好過睇呢條柒頭
煮野食只睇廚佛
又有料又成日搞爛GAG同咸濕笑話
星星師傅個蒸魚豉油先勁,跟佢整咗食完真係返唔到轉頭,好似去酒樓食嘅味道!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞