【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
我睇佢個樣次次都會食哂煮出嚟嘅野
屌佢越嚟越肥
唔鐘意咪唔好睇 冇必要追住人嚟屌咩?
我同你差唔多 就算睇完王剛煮唔到都好
起碼學到野 知個架步點做 條理
睇馬田學唔到野 為睇而睇
出埋食譜 書都唔係教煮野食?
可唔可以解釋下你睇到有咩分別?
唔鐘意咪唔好睇 必要追住人嚟屌咩?

如果你咁講
改咗用煙肉 加咗忌廉 用垃圾芝士粉 甚至加隻煎蛋上面嘅都唔應該叫自己做Carbonara
咁樣都係改咗人哋名菜材料 改咗人哋道菜㗎

要跟正宗唔係唔得
但好多時base on正宗去改良都係好正常
甚至有啲係食材限制轉咗嘢 但都係用同一個名都係大撚把
講緊米之連級數都會咁做 又唔見你屌柒佢
根本呢個point就為屌而屌
真 有日我幫我老母某樣野點整 飛住咁睇左3 4個youtuber
跟手行開去廁所 咁馬田又咁岩有整呢樣野
youtube自動播放播埋
我老母睇一陣 就話條友唔識煮
叫我轉其他
應該有公司洗view ,呃到幾千真人view 打散個用戶ip就得
但好多時billy都唔出現
得返john同tom
剩係知聽佢講野好辛苦 佢講野 好似流口水咁
睇佢個人樣都覺得肥膩,加埋佢唔知做乜嘅頭髮,一次都冇睇過已經block咗佢channel
點解會有on9 去睇
淫賤你都知?
好似知d野喎
https://youtu.be/SsNvijWbwJI
睇越煮越仲啦好
唔太清楚佢背景
見佢係架仔、又住緊台灣(好似係)
所以先叫佢做駐台日籍
有響錯請糾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞