【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
啲死忠真係好撚正
弱撚智

條友根本冇心機煮野食, 連啲失敗品都放上黎
啲死忠仲敢話人地有買材料試過先, 好多努力

以佢連失敗品都放上黎既作風
如果佢拍片之前係有練習過, 佢會唔upload啲練習炒車片呃view?
啲盲粉根本就弱智, 人地都冇心拍, 餵啲屎都照食, 仲要有人幫佢護航
下 鳩下鳩下不嬲都係佢風格黎
炒車炒到杰一杰都係話題
乜有人真係當佢係完全正經嘅煮食Youtuber咩
你開個PO都係想帶風向昨嘛
衝出黎護航嗰班又係死蠢俾你釣到
不過講咁多托柒咩 WFC?
最撚扯火既係條條片10幾20分鐘
每條都7,8分鐘先真係開始落鑊煮
咁前7,8分鐘就聽佢9up, 講一大堆理論, 技巧, tips係到教人
以為佢練過幾多次, 幾識煮啦
屌佢老母, 原來自己都唔識, 練都冇練過既
啲片真係當人弱智
慶幸仲有啲真係弱智既死忠幫佢護航
首先 中意得佢嘅大部份都唔係因為政見
係兒登仔先會好似小粉紅咁乜都要政治正確
第二 呢個世界係咁唔公平好多野你都會睇唔過眼架啦
人地港台都有穩定嘅fanbase 又真係吹佢唔脹喎
借問聲佢殺咗你地老豆定強姦咗你老母?
咁落力批鬥為乜?買償罪券定想香港人永不超生?
明知你班柒頭trap緊佢老閪都賴理啦
出黎回應咪最容易犯公關災難囉真係當人KAI子
話你想香港人死係講緊對香港成個發展
唔計支那人仔 有幾多人打到入海外市場呀
上撚曬腦周圍吠最冇建設性就係你呢啲垃圾
比啲劣幣上到位真係多得你啲柒頭唔少
我意思係平嘅Pinot noir通常都伏
喺超市唔會買姐
出面酒鋪好多 幾十蚊都有
真 睇住你繼續望住啲劣幣越撈越掂
谷到臉紅耳赤又還唔到拖都係一大樂趣
香港人真係醜陋 連呢啲抽水PAGE都想賣人血饅頭
https://lih.kg/2063338

你都係
係連登 真係乜柒都要反

人地channel唔係淨係教煮野食,有拍下旅行片,同人cross over

見人地有近百萬sub又唔抵得 死都要開POST諗住搵同路人
人地馬田係已經成功咗
點同個傻鳩PAGE比呀懵撚
起底當還擊呢下野黎講你都算柒到裂
話時話個PAGE都收收地皮 PATREON又冇水魚落搭
係爽嘅
人地本身賣點就唔係廚藝,只係叫做佢揾幾個食譜,自己試完拍比你睇 佢自己都有講過好多時都唔成功,賣點依家只係賣鳩有d 娛樂性咁解。

唔係佢fans ,但早期已經有睇。覺得以前唔岀聲,但尊登收到d 煮野食音效勁清,個時唔知點解覺得好正就sub 左。依家冇咩睇都會睇下咁解

https://youtu.be/W4OYAKRFj1A
傻閪fans 含撚含到佢搵到錢你有錢分咁
為左盲撐就亂扣帽子話人葡萄佢搵錢、 黃衛兵批鬥
屌你老母大把人無講個錢字純粹話佢無料扮4條
你又唔撚提?
大把人就係因為鍾意佢連失敗都比埋你睇
唔會扮成功,明嘛
又係你話人劣幤在先嘅
其他野有冇提自己追故啦
淨係乜鳩都要用個磅去磅下個份量都知道係垃圾啦
馬田奶共做咗政協未
發表埋曬啲咁鳩嘅比喻有冇打冷震
其實你咁燥佢為乜 你女神係佢SP?
我平時都冇點睇佢tag我做任何野都冇殺傷力
同cctoy班屈熱普城共鬼有咩分別
屌左佢咁多唔識煮, 又學人出書cap水, 明明有錢又日撚日呃呃氹氹話窮要fans donate, 分享, 散佈錯誤資訊, hea做呃view, 賣疑似注脂牛唔回應唔見你講
係要針住話批鬥
就算佢黃到金, 依家係唔係就可以咁樣招搖撞騙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞