【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
牙好
佢唔係話成功先放片,點解柒咗照出街?
上面仲有人依舊覺得佢拍到成功先出街
然後有人貼圖貼佢啲甩轆事出嚟又有人兜係特登係失手
媽呀我好亂呀
試過跟佢個方法整蛋撻
結果整出嚟完全唔得...
依個po會唔會搞到佢爆血管,成個po啲風向都唔喺佢嗰邊
雖然負皮都仲係多過正皮
睇開星星師傅
唔講煮嘢食 一開始都ok 但耐咗佢啲語氣搞唔掂
https://youtu.be/MujvGIEljes

曬我時間特登搵番條片出黎

1. 佢講點解d油咁紅既時候已經講因為試炸過 有紅椒粉 所以咁既色
2. 佢放個洋蔥落去之前已經講過因為個煲細 火又大 係會好滿同會彈出黎

兩樣野都睇到佢真係試過wo

但點解試過又唔搵個好d既煲 就係佢柒啦

你地屌佢有d片hea、技術又唔好,
我絕對認同,一句都冇駁過,
唔好三句唔埋就屈人盲粉/分身先得架

頭盔就戴曬, 書就照出, 弱智fans錢真好賺
試過跟佢煮 勁撚難食
星星之前連行街片都有post
不過好快收埋咗
失手嘅片就唔可以做教學片啦
廚師失手左俾人屌啦

點解放唔放條片出嚟可以另計?呢個都係缺德行為。
另計因為我只係駁緊佢話失手即係之前冇煮過同埋我都覺得放失左手既片出黎好柒
佢果啲唔係教學片
一開始佢已經講過條channel唔係教人, 只係為左同觀眾一齊煮下野食

轉頭出書錢照cap, 理撚得你

其實上面都屌左佢冇心整野食, 用萬年油整完自己都唔會食
至於放左個洋蔥入去啲油會滿出黎只不過係common sense
好似你浸係浴缸啲水會滿出黎咁
佢如果有煮過, 知道會滿出黎, 點解第二次冇減少落油
香港人難 斷捨離
想問下咩事
出哂書教人整野食
再帶頭盔係話 旨在同觀眾一齊做實驗
有咩出錯唔好食都唔使上身

Fans :正呀我要含到雪雪聲
咁人地講到明真係冇呃你,你自己弱智點解要人負責?
咪即係呃飯食囉
Youtube好多recipe 但Julia Child (babish跟果個)
著仔係另煮再一齊serve
所以應該唔關濃汁事
煙肉會多左煙燻味 菇同著仔應該純粹配搭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞