【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
Gordon ramsay果啲都係
你新手跟佢啲片整會領野
但煮耐左睇 會get到佢個logic同方法
條友食女就叻邊識煮
你講繄連登 定呢個martin?
好撚爛但其實好好笑
搞到香港嘅utuber質素拉低哂
唔鍾意佢俾人屌咪唔好入嚟呢個po囉
駝鳥盲粉
味既來源 來自蠔油
因為魚蛋論係真的
人哋條片長得嚟有原因又點「呃時數」啊? 條條都好似微辣啲冇頭冇尾戇鳩片十秒好冇?唔啱睇你咪唔好睇囉

冇睇佢但你打咁大篇嘢出嚟講啲唔成理由嘅理由出嚟插人真係好打手Feel, 定你係同行啊? 貼你Channel嚟睇吓?

利申有幫其他人剪片、香港做Youtuber真係慘撚過乞米,收廣告又話鳩你賣廣告,剪長啲講多啲又話你「呃時數」,真係難服侍
人地受眾係00黎/10後d靚妹.......連登仔睇唔睇對佢有咩影響
佢紅咗之後已經unsub,廢嗡多過教煮野,質素又走下波
唔係太鐘意佢
我係唔明點解佢唔成功先拍上嚟
其實佢係唔係等緊人留言教佢整
所以先要扮柒R師傅學嘢拋磚引玉
改咗用煙肉 加咗忌廉 用垃圾芝士粉 甚至加隻煎蛋上面嘅都唔應該叫自己做Carbonara

真係唔應該

正如楊州炒飯冇叉燒你會反感一樣
男人老狗好撚煩 又小器 八婆格
冇影響?

2021年仲未肯正面回應賣中資廣告同注脂牛事件嘅黃色騙子 點cook guide馬田肯收皮未[2]
https://lih.kg/2348593

睇咗佢啲片俾佢水咗買牛旨食到疑似注脂牛點算
papadesuyo777

溏心蛋跟佢做法整左好多次

甜品 近來跟厭世甜品店 recipe 都幾好
馬田我淨係跟過焗薯,個焗爐溫度時間完全唔熟,雖然都知個個焗爐都有d分別,但應該無咁大誤差掛
大把人垃圾都睇 為上熱門格硬9up長條片
繼續養人地同比人呃蝦條啦傻閪
係咪講佢有食fans呀
佢都開宗明義食咗fans添
亦都開宗明義搵SP
開宗明義咗之後無論啲價值觀幾扭曲
或者做過幾多仆街嘢都冇問題

2021年仲未肯正面回應賣中資廣告同注脂牛事件嘅黃色騙子 點cook guide馬田肯收皮未[2]
https://lih.kg/2348593
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞