【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
Kelvin,quit YouTube?
Brain上連登
你唔識煮野食就黎拍片教人煮? 你係咪忽大左
咁你唔識教人,都可以去做補習天王啦,係咪咁都得
你話佢拍前先試既,咁你就唔好係到教煮野食 係到誤人子弟
唔係廢就唔開得,唔識煮就唔開得
但你唔好自己改撚左人地道菜先囉
諗起就覺得佢小9器勁肉酸
不嬲呢個channel就係睇佢仆街唔係睇佢煮嘢食
打機廢開台打機睇你死係娛樂
但係你有冇睇過唔識打機嘅拍教學片做電競教練
分清楚馬田係拍煮食教學片
衰啲講就係用啲原創濕鳩食譜伏鳩人煮啲失敗作出嚟
連佢自己都覺得煮衰咗仲好意思出食譜呃錢教人煮嘢食
依個po都係睇佢仆街
咁你又誇張咗佢以前無出樣嗰期好似已經500k sub
成班葡萄閪乜柒都反
你哋唔鍾意睇咁係你哋問題啫
所以咪反咗咁耐,人哋啲訂閱數不跌反增囉
計我話最小氣就係你哋班葡萄閪

利申:因為呢個帖特登subscribe咗佢
u mean狙擊富途廣告狗?
煮唔到佢D茶餐廳風味:(
每條片十幾分鐘就咪屌 個個都係咁 youtube 演算法問題
人地開youtube channel洗唔洗俾你審批先?我都知佢係9煮,但係改人地道菜又點?你知唔知乜嘢叫做自由?
馬田唔係喺日本定法國學過廚咩
咁點解人哋指出佢鳩煮又唔係自由
睇佢個樣然後就稻草人
講佢拍得唔好就係批鬥佢
成篇文講佢煮食差 都照屈人係批鬥黃utuber
黃絲真係惡撚過共產黨
最好笑仲夠膽提黃worsell富途188萬大抽獎廣告sell得咁開心 仲夠膽屌人狙擊屈黃
乜柒賺藍絲錢點解唔賺concept
聽完都笑撚左
又一個極端撚
youtube channel都咁認真
打機勁嘅開台有時都會雷下娛樂觀眾
又要畀你屌下化?
姐係點 煮食教學channel就唔拍得廢片?
有市場buy佢吹撚得人漲咩
有撚讀到咩你依啲on9 fans謠言聽一半唔聽一半之後當佢神咁拜
你咁得閒就去財經台屌死晒班牛牛user 先啦
講廣告啲人真係戇撚柒鳩
拍片果啲真係食空起咩
片長呢啲
Utube演算法問題
唔長就唔push 都無法
有讀過咁囉
俾人屌到唔讀

利申本來有睇開
頂唔順怨婦mode unsub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞