【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
冇我喺度陪你玩你連post都冇得推添呀
重撚有人理你班院友咩傻鳩
你當我係啦 有花生食先有得討論嘛
啲死忠真係痴線

事實真係佢唔識煮又借煮食黎cap水

踢爆又話批鬥, 好野好野
做埋啲閪野比人屌柒佢=妒忌佢搵到錢
好死唔死又拖到千幾正皮唔滿意條蛋散,激到佢對住個mon谷鳩氣
屌龍門唔好食都冇問題 但佢勁八婆 所以unfollow左佢
好死唔死負皮始終都lit住正皮 重要成300幾咁多
又唔做實事 快撚啲報狗拉佢老母臭閪啦
你班冷氣軍師真失禮
block左條弱智仔佢啦
由佢提做咩唔屌大J先果陣就知佢係度釣魚

成個post屌佢唔識煮野食呃人, hea整片當觀眾弱智就睇唔到
淨係話人地批鬥
黃圈真係多得呢啲死都要攬住個騙子既弱智唔少
其實我笑緊佢
千奇唔好話我係黃圈 痴線想整臭我個朵
你唔鐘意咪唔好睇囉
唔俾係d fans鐘意睇佢d無厘頭煮野食片黎kill下time
YouTube唔係真係要個個professional先可以拍啊嘛
乜都要批評...
同埋係呀 成百萬人都係弱智
得你地呢千幾兜友係正常下話
人唔笑狗都吠
果啲話佢好比心機咁準備材料練過先拍片既人呀
唔該面對現實啦

pancake有幾難整呀? 如果佢有試過整, 會全部燶曬?
一塊都仲可以兜話岩岩開爐未控制到, 佢成碟都係燶架
根本就唔識整野食係到呃views, 失敗左連重拍都廢事當觀眾弱智
轉頭仲水啲fans買佢本書
你唔鍾意咪唔好睇囉
唔係professional可以拍
但你唔好扮professional咁教人地啲錯既野
仲出書呃人買啦
比埋圖你睇添呀

其實即係咁 唔係話幫邊個
首先
人地自己一早講左話係唔識煮餸 唔係咩大廚師
其次
佢亦都好耐之前講左因為youtube機制問題要拖長條片黎做
再者
煮完失敗比人知有咩問題

咁請問你踢爆左啲咩

人地睇唔睇人地選擇 不停咁弱智前弱智後好肉酸
唔好乜都拉落黃藍立場度講 一唔滿意就用立場綁架人
咁中意人做報警撚點解你唔自己手起刀落
反正你都係想食花生啫
有控訴嗰個係你地關我撚事
駁斥你地又拋番個波比我先顯得你地無能
龍門難食到上蘋果,佢自己試完都知要改
點解連老闆都覺得有問題,反而食客唔可以屌柒佢垃圾

我覺得肥波比起馬田有膊頭有腰骨
幫間生果籃賣完廣告出咗事都幫手跟進件事
唔似得馬田日日夜夜為佢間牛旨賣廣告
點知出事之後ig打幾個怨婦tag扮冤枉
然後當冇事發生繼續為佢間牛旨做宣傳
踢爆咗佢地係低能 以為馬田係Gordon Ramsay
食女fans事件後已取消訂閱冇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞