【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
樓主不如pin依個,柒到駁唔到
OK
過左幾日返黎望一望
樓主人生都幾無聊
馬田又唔係作奸犯科
但你就計續幾日都想jur死佢咁
你係咪同佢有咩過折,定係人生太無聊
話唔識煮出書呃fans買
注脂牛
你自己諗啦
【Hoegaarden首度聯乘點 Cook Guide直播 – 60分鐘教你煮甜蜜蜜菜色】

既然唔係教學片點解唔係帶你煮陪你煮,而係用教你煮
矮瓜有無食過黃糖
鄭中基食完兜萬年油食品會唔會生癌死?
https://lih.kg/2437181

借你篇文開咗個新po
你拍自己片用萬年油都算
同人合作嘅片好心用啲乾淨油啦
馬田新片串鳩連登仔
好撚小器
注脂牛唔見佢回
佢成條新片就話埋晒啲唔關事既野
乜撚野MMA, 唔知咩比喻黎

人多左, 拍野成本重左, 依家煮野失敗左都唔重拍, 完全就本末倒置
反正咩垃圾片都有觀眾睇,

成個團隊, PR搵啲空號AC上黎洗地, 諗點樣cap水最撚叻

小撚氣單單打打就識, 注脂牛就唔撚回
條片下面仲有一大堆港豬讚佢煮野食好叻
原來係取暖片黎
我想講,佢好似有出書添...
人地圍個爐起碼都大你幾廿萬倍啦傻鳩
炸到紅扑扑,鄭中基心諗:屌你老母咩油嚟
啱呀,佢經營個頻道成本重到要餵鄭中基食萬年油
好撚怨婦
無架喇
收埋咁撚多盲粉幫佢含
佢大撚哂架喇
佢係咪將自己比喻做MMA選手

“一條友又要煮又要拍片又要set燈收音剪接上字幕乜乜柒柒:
觀眾睇得youtube就要接受呢種低成本製作嘅casual廢片㗎啦”

唔知有冇理解錯
如果無get錯佢意思,即係公告天下如果觀眾想學好煮嘢食嘅可以唔洗再睇佢?因為佢就係咁casual㗎喇

如果佢真係有返少少良心, 用少少錢回饋返觀眾,

個團隊不如真係做下功課, 研究下點煮野食仲好啦

就唔係依家仲日日都仲怨窮, 呃fans課金,

啲錢就拎去請燈光,收音剪接, 包裝到佢係廚神出書呃人買

轉頭又拎啲煮燶野既片, 萬年油又唔肯換咁既
會唔會太燶
你老母D閪水就萬年油
有冇睇過星星師傅

新油第一日用黎炸脾
第二日轉轉地色已經用黎打黑淑汁
我老豆跟佢煮餸煮得好撚好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞