【多圖】馬田啲片真係愈黎愈走火入魔

980 回覆
1188 Like 1570 Dislike
變你老母咩咁得閒八卦邊個藝人KOL黃藍
唔見你用同一份力監察下真正有公權力嗰班垃圾?
乜撚都要政治正確兒登根本同共匪小粉紅冇分別
邊到唔黃
我知呀
但佢最新嗰條蛋撻片唔叫成功左咩
見佢解釋得好詳細 最尾個成品又唔差

點知自己整出曬事
正皮不解釋
我利申係你老豆都得
所以周柏豪都係黃喎,隔離仲企過黃gphone
試下用論點駁下依個po

2021年仲未肯正面回應賣中資廣告同注脂牛事件嘅黃色騙子 點cook guide馬田肯收皮未[2]
https://lih.kg/2348593
兩家茶禮?
講真比我明知藍嘅都會照接啦
黃呢邊大部份都驚踩香港人唔死咁
同你地frd托柒
熊仔頭都有幫過大陸game賣廣告
係咪要變埋做藍youtuber?
講得冇錯喎 不過冇計啦
依家所謂香港人就只係班想免於恐懼又買到償罪券嘅廢物
最好全世界都學周柏豪咁做世界仔
殘字
試係講緊個食譜個比例同煮法
但炒車如果唔係大錯都唔會重拍
因為佢啲講解太長唔會講多次咁on9

而定位嗰度係佢自己講
佢自己教人做youtube條片都講過
自己一早冇將重心擺喺煮野度
佢早幾年專注拍煮野所以個訂閱成長先咁低
係做啲on9野先會多人睇
同時唔係個個睇佢嘅都成日煮野食
同game streamer個概念一樣
大把人冇玩某啲game都會照睇
係關乎youtuber自己個人吸引力
咁馬田上咗廢叻節目未?
咁日式通常係依啲醃料啦
唔通話西廚好多做乜淨係鹽同黑椒咩
今晚上我屋企 我幫你認證埋
你係馬田?你又知我冇課過?
但我就知我老豆係邊個喎
馬田fans既水平得咁高架咋?
唔通靠你班垃圾咩
就算到時真係奶共都係你地迫成
同志!你呢句說!穿崩喇!
幫屎講好說話 被人踢爆就叻哥上身
唔清楚 唔知道 仲del埋live
佢唔係直接屌返轉頭,但係用一堆怨婦tag扮到自己賺錢賺到好委屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞