[音響撚]音響HiFi討論區(9)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Home 150 分兩隻可以自己擺位 350 本身已經 2.0 仲有Extra bass, 但要聲位準我諗要擺正係個人正前面
今日再問話要過埋復活節假,仲要唔confirm到
真係想打上寶華發洩下,到時足足等咗兩個月
真係唔明,MIC都會咁耐? 武漢肺炎落唔到嚟?
巴打對 607 未放呀?
我估應該有部份零件或原材料唔係 MIC
我都唔明,或者佢哋要等夠數先一大批運過黎呱
好彩未,唔係就大零樂冇喇叭用
想問下巴打607s2 av建議用咩amp推好
AV amp 唔熟,等其他巴打答你
我打錯 唔係av係aniversary edition
但係我買返嚟嘅原意係取代插 PC 用嘅 SRS-ZR7,所以唔容許有 delay
大路最多人用金仔E280/老麥MA5300, 其他見Cambridge Audio CXA81, 馬仔PM8006都有人玩

前兩部貴好多,後兩部1皮唔使,金仔同馬仔冇數碼輸入冇藍牙,純粹係合併式擴音機
PC 用都係用返普通有線2.0
其實應該話佢喺 Pairing 嗰度做多樣,畀人用有線連埋兩隻喇叭做實時輸出
以前用 Bose Compaion 2 都係噉咋嘛,咁基本嘅嘢都做唔到
而家係買返嚟先知中伏,網頁簡介又冇講,網上評測又冇講,得說明書入面 troubleshooting 簡單一段仔講完就算,真係好唔負責任,好彩我喺英森買有得退貨啫,喺香港買真係焗食
Airplay 都係中左伏
Pair 兩隻後無得用airplay 玩唔到moov
luxman l505uxii 2萬2 AB class 聲音分明,高音清低音爽
想問下如果想買 bass trap 吸牆角,有無平靚正選擇?
我用e280推606 加部bluesound node2i咩都玩晒
E280好o野o黎 合併Class AB 金仔一係e280一係e480, 唔好E380, 中間o個部好多人都唔考慮
我自己有部cary aios早幾日做緊6折買左諗緊收部金仔二手270會唔會有大分別
E270都夠用
review 33見到萬中好似好抵屌咁btw除左review仲有冇咩地方買二手
呢樣唔知, 舖頭就旺角間wellcome audio睇o下

https://www.facebook.com/Wellcomeaudio/

有做水貨金仔機, 包改電壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞