[音響撚]音響HiFi討論區(9)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
幾多預算?

買到就買Pioneer LX500/LX800

買唔到就Panasonic 國行水貨果部
唔係有冇人開 post, 係有巴打開咗 post 喺吹水台

留名先
Panasonic 國行水貨係邊部?
係,我喺果邊都傾左兩句
吹水台個 post 提及過部 CD6006 跳線問題, 試下拎走幾粒墊材玩一排睇下點先

懷疑係墊材出事
喺吹水台果邊,想問下大家意見

兩萬預算,大家會點揀CD機?
係書房玩就未必要分開,除非係百幾二百呎書房啦聽歌係自己追求舒適
俾你十幾萬放書房都發揮唔到套野又阻埞

最緊要係啱自己環境同習慣,買好啲可以慳番買買賣賣嘅錢,當然有人係鐘意換嚟換去個種樂趣
呢部好hit, 但未聽過, 價錢非常抵玩, SACD有埋

https://www.price.com.hk/product.php?p=479413
話說之前響親戚屋企見到呢套野,果陣未知咩黎
經過呢排入坑先醒起張相再查下
準備日日過去玩

自己擁有先至玩得過癮
我覺得先鋒仲有一部旗艦嘅CD機,收埋未出

依部唔係話佢差,而係仲有空間upgrade

等一等
Upgrade 多一個xlr output
巴打 upgrade 咗器材?恭喜晒
大家好呀,我又返嚟喇, 話說上一次我問大家用乜嘢喇叭好,之後我上咗去b&w 試咗佢嗰對display嘅703s2 , 唔知係咪因為第一次就試咗805 804, 覺得呢一隻703 真係同8系列差好遠。 804有冇人知道邊度可以多過九折

今次其實我想問一問,如果streamer, 想8k 左右有xlr, mqa, dsd, dxd, 32, 384, 有乜嘢選擇?
輝煌冇ATC
搵戴眼鏡果個後生仔服務好好
9000 直接買美水啦,支那版淨係播到C區BD
堅,你依位親戚之前接受過HiFi Review 訪問
係呀,賺咗少少錢就身痕,不過都要食兩個月樹皮
後生果個好似阿洛,歌莉雅超級 fans
或者果粒DAC晶片再升級

依部PD-50AE用ESS ES9026PRO
你唔講我都唔知睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞