[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
香港真係好撚熱呀!!!
都係啦 究竟邊條撚樣帶頭!
我有時會當外套放係公司著咁就可以著多啲
依啲係人性
正 睇來Ching返工頗free 無dress code
會買Yohji 褲配下恤衫咁,不過仲未敢試長褸怕柒
吓? 搞錯呀你 依家唔試幾時試 等你7十幾歲先試? gogogo 俾啲勇氣自己Ching
所以有時著Vest 比女同事笑去相睇
叫佢哋收皮 用氣質屌死佢哋
Yohji 大褸係must buy item, 長度都好多選擇
算啦,轉過幾份工都有啲咁架人,可以係我無女朋友先比人咁笑呢
yohji 21s/s街貨都幾盞鬼,左上想摙撚死佢本尊
無女!?
左上先最多人買
笑撚死 不過真係幾好睇
我自己對printing唔係特別喜愛 右下正
毒撚嘛
我會買左下Print 我多數買Black Scandal
之前無聽過呢個牌子 發覺幾有趣
不如你講下睇法,今日第一次睇佢啲Product, 覺得褲款幾型
時裝同欣賞其他藝術品差唔多,要狂睇唔同類型嘅時裝先會慢慢識睇點為之係靚, 睇嗰種比例、剪裁 detail位同埋整體著出嚟嘅感覺。
平時我哋新買嘅衫其實好多detail位 剪裁都係抽返個季嘅元素放返落去,再串連一個connection咁,即係你睇好多show 好似有好多真實著唔到出街,其實可以化為一系列著到出街嘅衫,之後好多牌子都出類似就形成潮流,市場太多類似嘅嘢,大家睇厭咗之後就開始轉為另一種大潮流,咁當然又係多數由大牌子嘅fashion show帶起,之後市場又開始跟,又一個潮流循環,不斷發生。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞