[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
呢個真 lol 想睇啲大陸人唔知個collection係撐香港然後仲買來著
同我個fd傾完 覺得真係如果無聽佢親口講 好難會覺得係支持hk protest 個fd都覺得設計方面可以再develop多啲 同埋就真係淨係個水炮print囉 可能佢唔係做好多research喺場protest到 淨係想玩水炮呢個element
今朝睇Chanel Haute Couture 2021SS
最後套gown真係靚到沊一聲
再加埋Be My Baby首soundtrack勁sweet
真係有一刻以為自己係個新娘 好想結婚

我只係覺得Demna不嬲都鍾意make noise

東歐佬來計
其實我之前幾likey Gosha Rubchinsky
不過條友好似衰搞男仔
hemline做得幾靚的
之前高橋盾post左香港加油都比小粉紅吊到跪…
Haute Couture 我向來都係睇完就算
嚴格來講呢啲野都唔屬於我生活世界
Prêt à porter 嘅野都仲有機會成為我身體嘅一部分
佢呢啲就比較個人啫 一個牌子出collection有經過團隊嘅考量同討論 已經仲跪真係兩邊都唔係人 好似周pakho咁
唔啱聽又辱華真係cls
去做雞啦 屌你老母
Btw 水炮車個concept 擺落件衫度 我覺得好靚...
之前啲大牌因為台灣前面冇加中國兩隻字全部爭住道歉
https://zhuanlan.zhihu.com/p/78119469 殘字慎入
Gvasalia會主動提仲要加埋落佢嘅design入面真心驚喜
希望佢唔好跪
之前高橋盾post左香港加油都比小粉紅吊到跪…
佢呢啲就比較個人啫 一個牌子出collection有經過團隊嘅考量同討論 如果仲跪真係兩邊都唔係人 好似周pakho咁
今季玲姐全部line走勢好疲弱,一地眼鏡碎

junya了無新意

shirt line返玩KAWS,悶,print同07年果批一模一樣,上季搵岳敏君明明一流

依件以為係U記/ original fake(希望有人仲記得有依個牌子

可能玲姐知道我哋啲貧苦大眾真係手頭緊,幫我哋慳返筆,善哉善哉
某editor都忍唔住屌

依對野我恨不得斬腳趾落嚟著

感覺好似想消費得來帶個頭盔
kaws
時裝界不死神話;Andy Warhol、Basquiat、草間彌生、村上隆、KAWS 、Futura

十個悶
08A/W raf有 Rothko

08s/s有Raf 有de stijl

高下立見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞