[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
諗吓都興奮 ching通常搵邊度代購
唔撚係呀嘛
痴漢yohji
川久
搵過Hues買,但佢都係自己鋪頭有入貨先有
https://hues.co.jp/yyphdeliveryb2021/

依幾年同內田雀crossover 都正
就算係着都係比班明星有錢人着啦,比連登仔着咩
Thank you你 Ching
可惜件件癲價,black scandel條line收我6萬yen一件長T

上Yahoo JP啦,大量筍野
都有ready to wear show嘅 不過其實大眾對fashion show嘅印象就係一堆好浮誇嘅作品 不過近年對比起以前已經無咁creative 反而係一大遺憾
如果財務上許可,可以幫襯下k11 musea,都齊款,係新款遲一兩星期先到。
Yahoo Jp 真係咁荀,我未試過
yahoo 好耐無上原來係shopping聖地
問過好似得yohji yamamoto 我想要Y‘s呀homme呀呢啲line 要代購或者去日本先有 灰9
Ready to wear 又唔同,我覺得已經去到生產依個階段,同Fashion show 想帶出既想法有啲唔同,至少變左商業化
我之前都搵到Black Scandal, B Yohji, 再唔係你down 佢官方apps Theshop
咁係一定嘅 唔商業化普羅大眾未必肯受
Design + art jj 路過
Yohji買二手抵屌啲,一嚟啲㗎仔condition一流,二嚟買yohji其實過唔過季問題唔大

香港首推一問叫comma 嘅小店,只賣二手yohji+Comme,冇乜人識,價錢都公道(但唔平)老細好好吹,不過預約制,唔係日日開

https://instagram.com/comma__comma?igshid=9m481zak7lkv
其實唔係香港人對fashion冇興趣
係因為主流營造到Fashion=有錢人玩意
做fashion相關行業=冇錢途
着得特別少少有自己風格出街又會比人批鬥
我意思係,兩個show想得到既反映應該係唔同姐
即刻follow 左
吓 佢哋呃9我! 有呀 之前喺app到買咗件牛仔jacket
Lm
ching都幾大方 呢間隱世小店都po公海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞