[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
SH 撚 say hi
上次見到有個大陸仔試全白derby,睇佢都幾有錢同特登試(啲裝備,supreme x lv銀包,lv backpack)聽到話要萬二(好似係)即刻雞咁腳走左

btw想買m,a+條全銀皮帶,但買左件yohji 21ss好窮
SH算啦呢啲龍頭股
自己玩港股已經試過俾人震走,一走即刻大升,仲要幾次(6618, 305, 3800, 2126)
真係提自己要有耐性
ccp歐州買追埋稅起碼7折,不過ccp翻貨飄忽,有冇你size純粹緣份
耐性依啲野,我都怕自己無
依個星期無咩唔洗睇
我應該要ccp 10先得掛,冇試過,唔諗住買果啲唔會試,唔鐘意搞到啲店員
kim jones係識揀野crossover

b23 x daniel arsham藍色果對好鬼靚,不過我買左空山基果對就算,費事要兩對

Greg Lauren啲野我都好鐘意,但真係似乞兒
年中大把人 美華氏 扮greg Lauren

哈哈哈哈哈
之前係IT執左件
好似係3折定唔知4折
算執到認真
雖則話GL啲野冇半價都唔會買,但官網去到呢啲時期已經得番啲賣淨蔗
好多啲patch都唔靚! 要細心搵件啱你心水
大陸有個人叫咩幫主,真係GL COLLECTOR黎
佢話18-依家GE GL都係垃圾黎,要買GL佢建議搵我記得好似係13-17果段時間
你有冇睇過嘅porter classic / kapital我覺得依啲牛仔拼拼貼貼㗎仔做得好!
KAPITAL有睇過,但暫時啲野一般般
KOLOR啲野都唔錯
Kolor 長年都係學院溝military 溝outdoor,差唔多budget,可能買佢老婆sacai
想買kapital boro牛仔褸
Kim jones當年搵佢已經睇咗嘩嘩聲
加lv個名貴幾萬
去kapital撞下有冇貨好過
GME gogogo
係呀 我唔建議香港讀任何art相關嘅課程 wigs都係
同埋係呀佢做咗個關於假髮嘅fashion project 因為佢係黑人 黑人文化頭髮好深遠 所以幾fun
我諗你最好係讀accesories 入面一定會有wig 不過都可能有啲大學會有專讀wig嘅course 因為英國學校真係好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞