[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
整體上不了好過the north face嘅 簡直不倫不類
不過有個多啦A夢水桶袋仔 幾可愛 又唔貴 想買
想要返蠟筆小新多啲
卡通collab嘅話 Loewe最近嗰個做得幾好睇呀
Missed the first post
LM this time

兼追返上一個post講咩
老實講 比得起錢 我真係唔介意着到好camp咁出街
着haute couture出街真係諗吓都濕晒
話說我前年去左西班牙旅行
行下街入到間鋪
比條友說左我買左件Homme Plisse嘅褸

唔係講笑真係好撚正
絲打我諗住擺埋你篇文係個list到 感激你肯一齊打類似嘅賞析
第二個真係
呢個brand真係唔駛識fashion都會覺得靚
多謝你賞識我都係業餘鳩up下 唔係讀fashion
不過可摸以幫我打返miu miu 2021 s/s
睇漏咗
如果有一日個個都著haute couture出街
係連登講fashion
BTW樓主好有心機,支持
係呀買完之後真係愛不擇手
好開心呢個post絕大部分都唔會覺得fashion係on9嘢 反而抱持正面心態 證明連登講fashion一啲問題都無
大致望左一望

我都分享下
十幾歲嗰陣係睇Hedi slimane的Dior homme大
你要明白連登其實係好多九唔搭八人士
乜撚都屌 接受唔到佢世界觀以外唔熟悉嘅野

同埋咁多人傾咪好 就算有人來嘈下都好過
我當年喺舊登玩到呢度
幫手開post講indie music
去到今時今日咪就係三幾條友9up死post一樣
呢度真係好多人都好鍾意hedi 諗住擺埋喺個list入面
見到早兩年啲「女人」屌柒Hedi搞臭佢地個Céline就覺得好撚好笑
indie music 喺香港真係算少眾
識好多泰國人好鍾意 英國好多club係淨係放indie
0002同0005 triple dart Trouser
心中神褲
點襯都好睇
佢哋撚有買過pheobe年代嘅衫。最多咪幫襯zara

不過都不得不佩服hedi班死忠道友fans,咁多年都keep到咁瘦
跟風買過一兩個手袋仔就話自己同Phoebe Philo好熟㗎啦

無錯你一定係話緊我
我見住啲frd一路向橫發展
都覺得自己勁 十幾年都咁un挑鬼命

不過Hedi啲野我真係買唔起
乜仲興嘅咩
第一個「同藝術家合作」嘅應該會係schiaparelli同dali
之後聖羅蘭都攞過Mondrian啲紅藍格仔做裙
而村上隆呢啲就好明顯係受到andy warhol嘅pop art影響先會出現

好似係
hedi係styling高手,band友頹Look放上runway,佢同Number (n)ine真係第一人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞