[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
差唔多成倍
你有咩買 不如我幫你 賺下買布錢都好
Ching 係日本讀書?文化服裝學院?
點睇Valentino
依家日本紅咩牌子?
stein? camiel fortgens?
巴打對呢個係 high end brand logo衫有咩睇法 e.g. Dior 'Dior' sweatshirt, Gucci Mickey Mouse, vetment 都收咗皮好耐
基本上無咩design可言,但係應該賺最多錢,build到個hype
我睇!!!
我已經搵select shop買左
巴打有無咩Product 我係有機會幫襯,下個月出花紅幫襯你
0呀!!! 覺得好on9 完全0興趣 我雖然物欲好強 但係要我買件logo tshirt我寧願買uniqlo 舒服到
靚呀心心眼
見到呢d post諗起以前個on9皮鞋撚
隻色好正但我皮膚比較黃唔岩著
ex
lol唔知喎 冇錢買 冇特登去留意啲牌子了
不過最近嘅話keisuke yoshida?紅白幫欅坂整衫呢排好似幾有話題
有個叫midorikawa嘅 啲frd介紹 我覺得幾不錯
不過新品牌嚟講 自己係偏向鍾意robertwun peterdo嗰啲多啲

btw啲日本仔好撚鍾意啲asymmetric嘅設計(再加啲解構feel) 感覺開始有啲飽和
asymmetric,台仔都好撚鐘意
最近出咗多啦a夢 笑咗 我個人係唔鍾意現代嘅gucci 有啲特別啲嘅作品都鍾意嘅 但係整體來講 pattern 顏色 同埋款式我都唔鍾意
high fashion撈左街頭同運動元素之後不了
其實大家都好有個人風格 唔係真係咁睇brand嗰啲
呢啲神枱級嘅 當然個個都覺得佢勁到仆街 但係又唔會話因為咁所以特別多人鍾意
(&想講唔係個個都真係著得好睇 有好多都著得ok yaap 尤其係啲女
可能我井蛙 我反而好少見過日本仔著mm
日本仔淨係著對Tobi boots
Midorikawa初初出係大版間silver and gold俾班sales氹買左件,靚但件件都幾十條帶有少悶

peterdo都靚時不時落joyce睇但本人吾係瘦骨仙著得落但唔襯我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞