[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
又係一set 買完下一季唔洗買
cdg plus 新show
講起joyce就想笑
尖沙咀嗰間應該係我見過最撚差嘅鋪頭
唔係講緊唔serve你 而家已經冇人鍾意煩撚住你嗰隻
屌你老母佢哋係黑面 好撚有個性 supreme嗰啲都冇佢哋咁型
真呀 好唔鍾意嗰間 上次入去諗住睇吓有無啱自己嘅女西裝褸 跟住俾人係咁西 搞到好似男仔唔俾入去咁
仲有次去尖沙嘴間MM睇衫 睇中呢件 跟住我問佢碼嗰陣 佢話 吓女裝來㗎喎 我心諗你無撚野呀 你喺MM做緊喎
心心眼
笑左
我由細到大都唔撚理啲sell屎
好老實
入得門口我係客
佢閪你面你閪過佢咪得

咁樣閪面法都唔知會閪走幾多客其實
分分鐘想買都變左唔柒幫襯你
同埋講真睇外表有時都唔會知邊個先係大客嘅
記得MM有出男裝裙
咪就係
有無啲咩brand 出開闊身但係crop嘅cutting
平時都係要揾vintage先有
類似Jil sander celine 個種但真係太貴
好有青花瓷既感覺
雙色bouble collar 真係無得頂
香港d sales好少係因為鐘意個brand去做,多數係個brand紅就想入去搵真銀。加上服侍慣大陸人,所以根本無咁好耐性跟客,最好係你拎張圖出黎,我俾貨你俾錢埋單走人。
wigs都係fashion 一個重要嘅元素之一 有同學做過頭髮嘅fashion project
真係第一眼睇就已經好鍾意 係咁流汗都著
你要平?台仔IMMENSE 岩唔岩心水
https://www.instagram.com/p/CJ5ULEPAvY6/?igshid=tylpo4sp36k7
呢個真 我最後喺farfetch買 唔想受佢氣
呢排ssense都好平,今日差d買左條gcd褲,千幾蚊真係好抵
真係好癲點解外國人咁適合
因為唔太鍾意個website介面 好少睇ssense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞