[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
覺得黑人著咩色都好好睇 尤其啲好sharp嘅色 有個黑人fd成日著到好colourful
佢每次剩係可以filter一個brand勁煩
不過如果你話style都睇人嘅
我唔得但會放係公司著
唔user friendly 我每次睇都曬好多時間
黑同白,好似畫紙,真係好多色系都岩玩
想請教下,你地買tee個陣點樣分件tee既厚度,有d網會寫明lightweight/mid weight,但係多數網都無
應該有講幾Oz cotton
係好多網買過,9成都無
呢排有冇抵買推介
今季真係唔識講,靚,實搵到野買,但full gear上身真係有難度,長T+leggings 煲咗幾季,但應該現實中著得唔好睇,high heels玩transgender,現實係少少易服,冇harry style嘅氣質搞唔掂,寧願佢出mary jane,男人carry到,footscape、食中波鞋撚,但有買過都知,你想casual襯,會冇左個效果,變咗對普通籃球鞋

今季最後埋單應該會係啲外套

不過CDG Homme plus我真係欣賞,一件不漏runway有咩就最後賣咩,唔會出現刪減版
Tee 我通常都係睇左實物先,再唔係就跟個品牌既買衫經驗分
係囉 我黃咁咁成支highlight pen咁都唔知jm9
屌我都係,有段時間日日打籃球曬太陽都係啡啡地
mid weight? 好驚d飛釘tee
如果styling睇唔睇?

Notrobot同balanceftboy
我幾鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞