[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
我覺得佢喺marketing嘅能力上好出眾 之後都會講佢
睇完JG introduction,發覺其實givenchy依個brand的確孕育左唔少後來大紅大紫嘅設計師,自從Hubert de givenchy退休,先後JG又做過,mcqueen又做過,可惜都好短命,等唔到收成就已經走左

一路去到05年 Riccardo Tisci嘅加入先真正再紅過,RT有機會都應該講講佢,如果講街頭野入侵high-end brand,佢應該係第一批做,亦令到virgil後來行得舒服啲

趁啱啱好十年,回顧吓RT 2011s/s依個show
千祈唔好咁講,大家都係學嘢,見你個個post都回,又襯香港時間我哋瞓晒覺再打賞析,真係睇見都辛苦

做嘢用電腦 順便覆埋 唔辛苦 有人睇就唔辛苦
我真係要直情講吓個brand 每次諗到Givenchy都覺得好神奇 培育到咁多人才
好可惜係啊matthew 哥接唔到棒

我都唔想好似啲廢老咁一味狂屌street wear brand designer點樣水鬼升城隍,點樣禮樂崩壞,但係Matthew Williams 第一張成績表真係睇到人無言,外國critic點樣鬧我都唔想重複

當今世上同時處理到streetwear同 high fashion難道得返kim jones?
ricardo marketing都掂嘅,動物園真係好紅下
真係抵kim jones 攞年度menswear designer 點解可以咁成功
佢衰在太自滿,你認為買開alyx班人會俾6萬蚊買件近乎一樣嘅givenchy嗎,幫襯開givenchy嘅上流人又會嫌依種 style cheap

搞到兩邊不是人,做得givenchy artistic director,應該至少俾人知仲有幾招傍身

Clare ,我懷念你,凳都未坐戀俾人叮走的確不好受
成功啊,件洛威拿tee到今日仲有人著
真係好難兼顧兩邊講真 應該過多兩三年佢哋會開始識搞
留名,得閒睇下都好平時冇可能接觸到
首選依件
...
痴撚線
BBR呢啲傳統英倫紳士style配streetwear真係好唔掂
之前先買呢件
想*
準備了 應該依家開定多一陣先開?
咁遲啲就講呢場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞