[多圖][賞識][試水溫] 呢條fashion撚俾咁多人屌仲開po係咪on9

966 回覆
196 Like 41 Dislike
呀 台嘅話 juno最愛之一(應該係) professor e
&之前lane有賣過嘅necessity sense都幾高質
我覺得係無可避免嘅嘢 因為要換血 吸引後生仔幫襯
關咩事呀 街頭運動元素不了 咪買返啲冇㗎囉
咁撚多brand 冇個啱?個個都加street嘢?
juno著uma wang啊paul harnden㗎,professor E太土炮之前去希雲街摸過麻麻地
冇啦 而家自己整啲垃圾完全唔ok
就算真係整嚟賣都應該會整女裝 裙呀嗰啲 易整&應該好賣啲

有嘢想買嘅幫代購算
我都想買對tabi 最近見到呢對 想買
你真係要問返新一代嗰班designer同lvmh 雖然你唔鍾意 但係無可否認 dior x jordan相當成功 始終唔係個個會認真係欣賞以前creative嘅fashion 而呢啲street element 好多有錢仔都好受落
alexander wang 都正
350美金又係抵玩嘅,以今個MM re-branding之後嘅價值來講
得罪講句,A.WANG已out,係Balenciaga果期已經證明佢能力有限

得個waist bag好賣
btw 你得閒嘅可以試下
https://www.showstudio.com/projects/design-download
利申唔得閒癲
原來佢喺balenciaga做過
接nicolas ghesquiere手,一鑊粥
之前睇過 參考吓就算 雖然好佩服呢啲designer 但係唔想俾佢哋嘅style完全取代咗自己想deisgn嘅嘢
哎呀,仲打算幫襯
佢後期都幾唔成功 最近又俾人accuse sexual harassment
要買埋對襪
我自己都係著返Dr Ma 算
講起nicolas ghesquiere果期,我諗返起stefano Pilati,其實佢都係叻仔嚟,可惜YSL最後請佢食無情雞

依家搞random identities,dsm俾面入貨,但問心,啲料唔得
Yohji 衫成set著去行街都得好街頭feel。不過香港應該會嚇親人
唉香港俾人話係咁望 搞到你好似外星人咁 外國人哋話你fashonable
我天氣許可會著Black Scandal graphic shirt黎返工下身就素啲,一條Tapered Pants
不過我一於唔理 我點著唔關佢班撚樣事 著衫仲要問過佢哋?
羊群效應?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞