貓糧資料庫(10)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
送汪喵銀養罐三罐有興趣pm
我想問下邊款零食會啱5-6歲貓仔?
有無靚干糧
Tg?
聽講go同渴望,愛肯拿出事https://youtu.be/vkfJfUGQX_Y
強國啲保存方式都可能有問題啦
中國野冇討論空間
k9都
哇屌要搵過啲牌子啦
除左罐啲凍乾都應該包埋啦

全新未開封 有意https://t.me/slowball
請問4個月大布偶貓,曾經軟便到脫肛
可唔可以買thrive罐/糧+怪獸部落罐比佢食?
佢依家仲軟便緊
大量K9罐 170g罐
會唔會有人想收

大佬最近淨係肯食鮮肉/乾糧
華佩d零食 食食下唔食
之前福袋買落 10@1 貓狗都得有無人岩

買左3大袋
隻貓由細到大都係食開wellness core 而家突然唔食
應該點算好 開緊罐頭比佢食
大家好,屋企兩隻布偶貓貓一歲前食開wellness core ,到1-2歲轉食Rawz雞肉乾糧,而家又打算同佢地轉糧
(因為之前聽人講最好每1、2年轉一次糧,唔怕隻糧原來成份唔好,搞到貓貓長期吸收有問題)

做左一輪搜集,暫時target想轉Thrive或Nulo
見Nulo係excel表A Grade,但第二同第三個成份已經係meal,點解反而頭3個成份都係肉既RAWZ會係B grade呢?

雖然Thrive成份好d,但因為手上冇試食糧,有D驚買完佢地唔岩腸胃

想問大家點睇Nulo?我比較concern佢成份meal排第2同3

2揀1之下大家會點揀好呢? 唔該晒

Feline natural K9
除左thrive 同canagan, 仲有咩濕糧推薦
兩隻野已經食厭左,想試下轉其他
我想要呀
你有冇tg?
求肉絲罐推薦 除左canagan
Rawz 有肉絲系列,成份好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞