貓糧資料庫(10)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
如果主子差唔多一歲,想轉成貓糧,Wellness core定 oven baked 好d?見差唔多價錢,都係Grade A以上
依家主子食緊thrive 雞味
轉instinct raw boost好唔好?
睇完個表都唔知邊個好啲
呢個好似係註冊用

試過買怪獸部落 用人地個code 唔得
但改左1個數字 成功俾我用到
另外個半罐放入密實盒,唔好用罐頭,驚會氧化
大概放1-2日,最多3日啦,放雪櫃放入啲,太近門口驚唔夠凍容易變壞,再開畀貓貓嘅時間用熱水隔水座返熱佢~ 貓最好就少食多餐

貓貓今朝嘔呢d有冇人主子都試過?
但係見佢仲好活躍咁,唔似病
Cindy’s Recipe呢隻牌子如何?
有呀,貓貓食緊第2樽
幾好,我通常整碎少少放乾糧
暫時無見過佢嘔毛,便便都見到有毛屙到出黎,同埋佢身上啲毛幾靚
第2樽差不多食完,前排做promote想買但到而家都未有貨

另外我會一星期比一、兩次少少汪喵排毛粉落濕糧
Whiskas 偉嘉係咪唔好
我隻兩歲貓女食緊wellness core indoor, 但佢近排有時嘔返啲未消化好嘅糧出黎,洗唔洗轉糧?
有邊隻糧推介
出名唔好自己google
巴打絲打有冇推介
依排有隻流浪貓會走入公司
我又貪方便買左偉嘉
喂左大慨兩星期左右
每日一罐
如果買raw boost 搵我 $480 10磅
lm
lm
天下貓貓有個流浪貓餵養區 有得買啲平啲嘅罐頭
唔好意思呀
各位師兄可唔可以幫下手
我隻唐貓三個月大
今日晏晝佢唔肯放前左腳落地下
行路,跑就完全冇問題,
但係玩玩具就唔肯用嗰隻手伸抓玩
Check過㩒腳嘅骨都冇發覺咩問題
不過一㩒到肉球中指就痛,而其他手指都冇事
嗰隻手指個前掌摸落有小小拱起咗

貓仔好精神,有食慾
想問各位師兄知唔知咩事
Gimcat, TomLyn, VetIQ 牌子既營養膏有無聽過衰野?
巴打自己開鋪
Inhttps://t.me/instinctcat 我係Instinct 代理直接攞貨
我家主子3個月多啲 1.5kg
食緊thrive幼貓雞罐同埋wellness core乾糧
(10am食半罐、6pm食半罐、11pm食半罐,食罐之間會放適量乾糧)

但佢間中會有軟便,未至於係一pat咁但就係軟身唔太成型⋯
之前齋食乾糧就唔會咁樣,飲食上我應該點樣配合會好啲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞