《Fate/stay night [Heaven's Feel] III. Spring Song》8 月15 日上映3

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
狂睇d英靈資料
士朗死左咁未來咪冇archer
同埋後尾點解冇啦啦復活?
Sakura幻想?
利申動畫迷 睇唔明
archer只係其中一個平行世界的士郎
復活係因為放咗士郎靈魂落個人偶度
魔術師點會嫌魔力太多
魔力結晶甚至可以賣錢,原作甚至提到過有貧窮嘅魔術師向魔術協會賣精液。
總之魔力太多絕對冇壞處,反正大把方法可以用咗佢。
神父渣住臓硯個part既對白係咪聖經黎
唔知點解覺得今集 冇之後咁熱血
雖然係好睇同好感人 但硬係差咁啲野咁
可能係士郎打B叔真係太短
.
UBW 士郎都話有單挑過紅A同閃閃
都話有Last stardust 同Emiya加持
HF3 淨係得Emiya
就算有聖經內容,都一定魔改過,聖經邊會咁中二
不過巴打你條link㩒入去,條友係講緊fz動畫邊到出現過聖經經文,冇答到原作洗禮咏唱係咪聖經
原作就係八條白線一齊斬+補刀
地上八條痕已經係高速斬左八下
係喎柒左
射殺百頭係一種流派,用任何武器都可以使出射殺百頭,仲會跟據對手唔同而有變化,係萬能型嘅寶具。
對人嘅射殺百頭係高速九連擊,對幻想種嘅射殺百頭係同時射九道龍型追蹤激光。
秒殺既,都冇打過
反而b叔vs 黑saber真係好正
我估得この魂に憐れみを(キリエ・エレイソン)可能係聖經。
佐佐木應該身都埋唔到就被秒殺
係神父勁定係果d所謂嘅代行者都咁撚好揪?
睇你同邊個比和同邊個打?代行者係同惡靈,死徒打有優勢

神父有D似archer,咩都學D,但未至於特別精通,而master來講一定比唔上凜, 最多勁士郎少少。仲有神父自己都可以幾老馬(fate線,umw線 都死得好 7)

以下可做對比:
佢個女karen 唔係戰鬥型,

F/A 天草淨係用黑鍵+詠唱打贏左吸血鬼型態黑lancer大帝
lm
代行者係負責清除聖堂教會教義嘅異端
異端係包括魔術師、吸血種、魔獸之類
其實係死唔去嘅代行者多數有咁上下實力

至於最top嗰班埋葬機關嘅代行者就全部怪物嚟
蘑菇最好嘅故事從來都唔係賣熱血
而係嗰份哀怨同淒美

次次表主角都係王道 熱血 同埋人設吸引人嘅女主
但係去到裡主角都係震撼嘅真相 以及伴隨罪惡走下去嘅主角
蘭斯又係正野
由戰國開始入坑
打到去蘭斯10果陣
真係feel 到其實有冇h scene 都已經冇所謂
基本上skip 左都得
只係想玩個true end 出黎俾個好結局佢
其實神父老婆係咩人 點解要係神父面前自殺
證明神父會為左佢既死而悲傷係一個正常人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞