《Fate/stay night [Heaven's Feel] III. Spring Song》8 月15 日上映3

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
真心寧願SABER打少幾分鐘
分啲時間俾主角組
明明其他BE凜係可以打到揮劍揮到斷手筋先輸
由“如果我都係相同環境成長 我未必頂到落去 但因為未體驗過 我唔可以話明你感受”
變成好似“唔明就唔明㗎啦 你話我乜都有齊
咁我就放低身段 連寶石劍都唔要 用刀仔都贏你”
其實凜3條線個性格都係得把口硬口嫌體正直啦 由其對櫻佢心底不嬲都好錫佢
😂咁呢個係表現力嘅問題。
動畫完全冇表現到凜有受傷。
動畫黨肯定睇唔明凜做物鳩自爆寶石劍。
唔會笑,不過同意演出真係麻麻地
淨係拎我近排睇既chainsaw man打雪仗個到比,兩者想表達既用意同感情差唔多一模一樣,但出黎個效果真係差天共地,伏線鋪排唔顯得突兀
有無人有fate hollow ataraxia漢化版的link
又要睇,已經刷咗三次
劇情都識背
未試過要睇一套戲睇四次
想問洗唔洗普通版r18版各跑一次?
係,入去睇櫻同rider,刷咗咁多次都咁好睇
頭3日睇左7場
買埋就五刷
仲未計4dx睇唔睇好
直接r18版就得。
全年齡版,有d劇情講唔通。
想屌R 姐
終於睇完
想問下各位(特別係午夜巴)
大家對呢幕被cut有冇覺得不滿?

利申不滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞