《Fate/stay night [Heaven's Feel] III. Spring Song》8 月15 日上映3

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
投影就算係消耗品應該都撐到捅完saber再捅櫻掛
其實電影版都未用盡嗰五次投影上限 士朗最後都冇投影把聖劍劈個聖杯 隻game係都要焗人最後投影聖劍然後嗰吓死機等伊利亞救
我唔知係咪我理解錯 不過我記得fz同埋fsn好似係平行世界

Fz第四次 十年後承接fsn
遲咗3刷 無咗海運場
我上網搵資料嗰陣就係睇到話原本fz係要用嚟幫fsn填坑 不過由於有太多設定衝突 所以畀蘑菇揼咗去平行世界
出晒名食書
乖乖執屎啦真菌
士狗無上帝視角去知道大空洞發生咩事架ma 無理由咁樣亂投影
同埋Bad End40 已經講saber就黎回復好 唔即刻落手就Bad End

不過以上都係廢既 最重要既理由係HF既主旨就係要放棄一切 專心做櫻既正義的伙伴 唔殺saber點證明士狗既決心
詳細可以睇Bad End40既老虎劇場 蘑菇講到明想救saber就去玩fate線
係呀
無計啦 老虛係蘑菇偶像
寫之前已經講到明就算OOC都唔緊要
好多位同FSN互相矛盾
基本上蘑菇只定頭尾 中間任意寫
blu-ray幾時會出
both la archer既靈魂係其次 主要係櫻要伊莉亞去開天之杯既門黎自救
Saber變黑係唔係因為第一集救男主角?
星期六睇但唔得閒重溫
嚴格講唔算係
柳洞寺分頭打: 士郎打老不死, saber打真assassin
saber被黑影觸手纏住, assassin同時開寶具
得兩條路: 1.專心抗魔抗黑影=被寶具殺死; 2.釋放魔力擋走assassin=被黑影侵蝕。
而佢揀左後者。
依個理解程度可以唔洗去睇啦
今集實唔明
比黑泥食左
想問大約幾時會出blu-ray
同埋有冇機會出3集合埋既blu-ray version
家陣睇得既我諗一係無野做zip時間 一係就前賣卷太多真fans睇咗好多次
士郎射殺百頭個bgm熱血到扯行左
有同感打+1
未睇嘅Expectation:

睇完:畫八條嘢喺地吓
打鬥投影唔夠搏命 又唔識斷片
去晒Rider vs S alter
True
時間都差唔多
點解可以差咁遠
仲有兩張未用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞