《Fate/stay night [Heaven's Feel] III. Spring Song》8 月15 日上映3

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
岩岩重溫完1~2聽日準備單機去睇3
點解唔出埋伊莉雅線,年紀明明差唔多
有劃頸咩
真係無留意添
三線共通 劇透廚金閃由一開始就知道櫻係聖杯
因為王嘅慈悲(?)勸櫻為己為人快啲去死 唔係遲啲想死都冇得死 (第一集)

第二集黑影(櫻)失控走出去亂食人
一黎有人係佢庭園搞搞震唔gur
二黎金閃雖然覺得現代人都係垃圾 不過俾人咁樣放題都係唔能接受
因此親自出馬討伐 不過瞬間老馬被收皮 完
金閃其實係因為覺得黑櫻太污穢
所以想第二集殺佢?
咁之後,係呢一點上面佢同神父其實係持相反意見?
三線共通 劇透廚金閃由一開始就知道櫻係聖杯
因為王嘅慈悲(?)勸櫻為己為人快啲去死唔係遲啲想死都冇得死 (第一集)

第二集黑影(櫻)失控走出去亂食人
一黎有人係佢庭園搞搞震唔gur
二黎金閃雖然覺得現代人都係垃圾 不過俾人咁樣放題都係唔能接受
因此親自出馬討伐 不過瞬間老馬被收皮 完

中哂
最尾櫻‘誤殺’咗凜後絕望到想死/自殺
但黑影阻止咗佢(下圖,最黑人憎電影冇咗呢幕唔連戲)
果陣見到佢幾秒就比人食左勁傷心
我係英雄王fans club會長
金閃太輕敵
金閃係咪點都打唔贏櫻
你就m底
佢係game入面同fate zero講既野好有哲理
佢一個睇透左世界既人
上個星期睇完覺我全部都係錢
有冇例子?
睇落去似咬破指頭再fing d血出去多d...
得hf係有用黑杯connect大杯所以先有咁大影響力?
其實凜臨諗起玩啤之前有冇做到戲

果幾句對白好衰 真係好似打仇敵咁
唔多似凜會講嘅野
賢王閃zero 閃幾撚型

Btw閃成日輕敵老馬
分分鐘放幼閃落場勝算仲大

反正閃閃有金甲唔著,有EA唔用,重多個慢心屬性
臭雞嚟
冇人性架
一半一半
到玩啤之前,凜都係暗示自己要做返魔術師,處理問題(殺小安)優先過救櫻;
唔理解櫻既痛苦+唔覺自己係被選中既幸運兒就真心多過挑釁
前半句凜既意思只係「我無體驗過你既痛苦所以無可能明」,但櫻聽黎就變左「你受既痛苦只係好小事」;
後半就講無視左凜自己都係不幸(父母雙亡+繼承家業直到見到跳高)只係有櫻比較就變左「幸運兒」,凜既努力就無人睇到甚至好似玩啤咁唔讓人就比人話
用ea神早贏咗
閃有心打 第一集已經可以郁手
周街食人既黑影就係透過櫻投影出黎既 所以係HF先有

此世全部之惡就所有線都有 fate線同ubw線都係透過金閃把口講聖杯內有詛咒(小安)
佢唔輕敵成個FSN系列都玩唔到落去啦
條條線第一日就end
fz時就end左game
fsn都唔會用
saber無黑化係健全魔力下夠唔夠黑saber打
saber5戰好似成日都唔夠魔出唔到全部實力咁
黑Saber接近無限魔唔用黑影都OP到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞