《Fate/stay night [Heaven's Feel] III. Spring Song》8 月15 日上映3

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
理解到個用意
但實際演出就係好笑囉,佢唔插個兩幕入嚟我感情都唔會咁反覆
見到Rin成手靚牌就笑左,用打牌嚟表達掙扎雖然易明但我覺得對童年劇情唔係幾恰當

btw唔明依家點解笑兩聲都會比人話,又唔係大笑影響到人
提提大家今年月姬廿周年
月姬R出先定古拿比加落船先?
4dx好好多
12月
20週年
我睇下佢搞啲咩出黎
仲有2022應該有type moon fes
個次四個女主出哂
即管睇下佢搞乜
古拿比加係咪HUNTER嗰個?
我無睇HUNTER,所以唔知
想問邊到down?
我放比你啦

鍾意月姬多過Fate

好想介紹平胸妹妹同元氣腹黑女僕俾大家認識
琴晚睇完 1. Rider打黑saber
2. 4dx搖得勁過龍珠但震同打得少過龍珠
用神父加士郎把口塞多左堆關於小安既討論
我覺得半年內會有fha消息
唔洗係大陸網down 多謝巴打
好人一生平安
btw
我記得 fate線 頭幾日日有個bug會彈game
好似係換翻簡體就過到
過左bug個位再換翻語言
唔該晒巴打down咗了
講到變左九頭龍閃
唔知點解覺得今集 冇之後咁熱血
雖然係好睇同好感人 但硬係差咁啲野咁
可能係士郎打B叔真係太短
.
UBW 士郎都話有單挑過紅A同閃閃
都話有Last stardust 同Emiya加持
HF3 淨係得Emiya
戰鬥黎講覺得HF2 最好睇
射殺百頭唔係應該係高速連擊?點知一嘢隊死B叔
射殺百頭係一種流派,用任何武器都可以使出射殺百頭,仲會跟據對手唔同而有變化,係萬能型嘅寶具。
對人嘅射殺百頭係高速九連擊,對幻想種嘅射殺百頭係同時射九道龍型追蹤激光。
講到變左九頭龍閃

其實點解射殺頭係連擊唔係連擊?
https://w.atwiki.jp/aniwotawiki/pages/2672.html
係殺海德拉(九頭)時候集結成既寶具
然後打既時候海德拉有無數個頭被斬->百頭
都有人話可能搞錯/融合左海德拉既兄弟拉頓(百頭)

始終B叔自己無用過
投影所以得9下,原本100下(早期格鬥驚Unlimited Code)
FGO就兩者中間(15hit但表現係100下為左平衡省略左)
唔知邊度睇過蘑菇話射殺百頭係向九頭龍閃致敬 (好似)
基本上奈須唔講,fans+staff都默認係玩九頭龍閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞