《Fate/stay night [Heaven's Feel] III. Spring Song》8 月15 日上映3

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
仲諗住可以用ua積分換
點解saber會多咗個面具?
德福特典場唔係fx院
失望
我都後悔中...
J了
海運睇完大波波櫻同rider
行櫻之夢應該神d
單講士郎表現
士郎被幾百把劍插成傻仔,大腦入面都有劍,痛不欲生 眼就盲 野都講唔到咁濟
講明副身驅已經冇得救,最後醒起要賞花既承諾先恢復理智

春天歸來見士郎對眼仲係炯炯有神,得幾把劍仔生出黎 插完冇咩事,感覺唔夠爭扎搏盡老命
啱啱睇完好奇一問
士郎對berserker 個段bgm係咪空之境界嘅bgm來
唔知有冇聽錯
NO
今次就唔Hide lu,大家都睇咗啦

講今次睇到嘅鐘意嘢先,凜同櫻最後去街係搵人係帶埋士郎個雀籠一齊去,就算未約實對面交收都好。除咗家姐外,士郎都有份陪櫻周街去。
神父入教會聽到臓硯把聲好似已經笑,心諗可以用技KO佢.

之前話咩對主角群太好,睇多次都係咁覺得。
主要係事前嗰陣講唔到情況幾絕望,士郎就嚟死之類,打緊嗰陣又無咩傷咁(最後對神父另外,之後再講),係成日都完場景後先補番“哎,其實好慘ga", 士郎頭兩次除完套搞掂晒先訓落床,之前show唔到除套係咩事,Rider打緊嗰陣無傷又show唔到佢就到極限咁,係開完技先殘晒之類。咁樣臨尾先補,對我就無乜說服力了

士郎對神父係少有咁show兩個就死死下同士郎不停崩壞,但可惜係運鏡有啲差,show下遠鏡show下四眼佬,同埋臓硯死後即刻就分勝負之類都令場交失色不少

今章好鐘意加姐妹嘅戲,伊莉亞講櫻係最勁,櫻即刻望凜暗爽,仲有其他唔講lu. 總之就好滿意

Rider Saber開寶貝睇三次都起晒雞皮

全部人都係睇晒歌先走
點解士朗用紅a隻手仲勁過本專
對手問題
主角光環
emiya呀
原來台灣11月先有連播三章
圖源
頭先響海運睇,有幕咪櫻嘅影去屋企搵凜嘅

背住嗰幕兩對波相差大撚到
咁點解紅a係saber線俾berserker秒 但士朗又可以秒黑化berserker
都唔算秒嘅,殺到6,7條命
咁個戰力表咪
berserker>紅a
紅a手士朗>黑化berserker 好亂
同埋記得黑Berserker係肓撚嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞