《Fate/stay night [Heaven's Feel] III. Spring Song》8 月15 日上映3

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
我認為得返一條命,B叔打saber D傷仲係到同盲左,淨返戰鬥本能only
打錯左
sakura先係
有冇人知4DX同MD4X分別
我剩係睇左MD4X同普通版
唔應該,會多左好多廢話片段同解釋設定
想知mx4d 同4dx有咩分別
反而覺得RIN沖上去預左唔會傷害櫻但又預計會受傷甚至死, 到真係被櫻插左下倒地扮死個下真係演戲咁 搏緊士郎會黎到現場解決? 咁點解唔一早投影埋caster支野 既然連寶石劍都得
最後個特典俾新映食咗
咁公道D講,輕小說>動畫個改編難度就遠低於GAL>動畫嘅。
近年咁多災難,個人覺得係因為輕小說作家嘅平均文筆差咗,好多作品只係拎個出位嘅噱頭黎玩,D文字寫到一舊屎咁,根本冇得畀動畫製作組參考。

其實講起GAL>動畫嘅災難級例子,我心中即刻浮現嘅係,某部將角色嘅大段內心獨白變成對白企起到讀出黎、似足GAL打兩下停低講幾句對白,然後又打兩下、明明前一秒先目睹虐殺現場,但下一秒就GAL式搞笑劇情,嘅作品
你講完我都有D覺
不過睇果陣覺得好正
一個一直口硬要殺對方,到最後果刻先黎落唔到手
另一個就喊晒口話好愛家姐,到最後果刻就手起刀落

兩姐妹但係截然不同既性格
冇錯 比多少少時間
拖沓一下 神父跌低之後慢慢拖個身過去 猶豫一下
會好啲 依家好似快左嗌想活落去
我感覺最明顯就係4DX冇chok得咁勁, 多左噴熱氣同香味,不過啲香味咩場景都係一樣, 冇咩意思

我鐘意4DX多過MX4D
咁就會血本無歸架啦。2.5小時,好多戲院會上唔到。
咁星期四去二刷4dx
有原因既
Rin咁做可以話有晒劇本
去喚返起櫻既人性
所以土狼先會彈一句 rin贏左
一黎令櫻想脫離既意慾增加
主動比土狼救

二黎會唔會令把caster刀既效果增加
我就唔太記得原作點寫
最後又話士狼灰飛煙滅 但又出現返
空之境界好好睇,最尾幸福到糖尿病
咩故事?
空境
型月第二個坑
唔爭在睇埋月姬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞