twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
好波
反kpop 屌kpop 無實力假唱靠樣
kpop 屌twice 屌返同一樣野
其實佢地靠咩紅 認真一問

子瑜台灣事件

呢件事之前真係冇人識佢 懷疑炒作
同路人
第一, 岀道已經年幾兩年 。唱歌唱得咁撚難聽 冇嚟進步
第二, 啲舞小學雞又簡單 仲要唱到冇氣同走音 紓情歌坐定定係到都唱得咁難聽 仲有咩籍口

憑shashasha同子瑜就諗住紅幾年啊? 收皮啦
Blackpink 呢啲先正 少時孝淵秀英都勁過twice
JYP 平時係kpop star 到扮哂有要求咁 搞掂你班shashasha 先啦
只可以講twice係靠吹奏而紅
Twice既marketing 搵gimmick 上位
On9 shyshyshy令佢地變大勢 一發不可收拾
每次垃圾歌回歸都可以音源第一

最尾果句真係好撚認同 前排首tt難聽到食撚曬屎都成日拎一位 可唔可以比我耳仔抖下

每次聽到TT都會覺得尷尬

佢地有d紀錄重要破埋snsd

佢啲歌同少時冇得比
大部份少時以前既歌都係一聽上腦+中意
真係唔撚明睇kpop點睇得出有冇實力
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀
舞就唔覺有咩難跳 大學danso mk妹都跳到啦
總括而言kpop樣靚就係實力

有d會作曲作詞 同埋唔係全部咪嘴

Exid啲歌好多由自己成員一手包辦架

所以咪咁撚難聽
樣又柒 乜9 hani日鳩日喊煩過西
咁垃圾都紅得起
一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

其實宜家係17年5月

所以呢

最尾果句真係好撚認同 前排首tt難聽到食撚曬屎都成日拎一位 可唔可以比我耳仔抖下

佢啲歌同少時冇得比

少時出道曲已經吊打佢地
加上口水歌都係得幾首姐
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀

唔咪嘴咪走撚曬音囉
kpop 有咩唔係垃圾
同路人
第一, 岀道已經年幾兩年 。唱歌唱得咁撚難聽 冇嚟進步
第二, 啲舞小學雞又簡單 仲要唱到冇氣同走音 紓情歌坐定定係到都唱得咁難聽 仲有咩籍口

憑shashasha同子瑜就諗住紅幾年啊? 收皮啦
Blackpink 呢啲先正 少時孝淵秀英都勁過twice
JYP 平時係kpop star 到扮哂有要求咁 搞掂你班shashasha 先啦

成日話佢地live進步緊 人地係由好>更好
佢地係好撚垃圾>垃圾
咁都要打飛機 講笑咩
其實佢地靠咩紅 認真一問

子瑜台灣事件

呢件事之前真係冇人識佢 懷疑炒作

子瑜事件係嗚呀嗚呀前定係shyshyshy前
但嗚呀嗚呀果期係韓國已經好撚紅
反kpop 屌kpop 無實力假唱靠樣
kpop 屌twice 屌返同一樣野

真係好諷刺 到底兩班人咩心態?
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

咪住先 請問twice有賣肉咩

Blackpink

完勝
岩啦清 15號記住去聽下佢地首新歌有幾難聽
Twice = Trash

btw X Japan 可以完勝成個K pop
Kpop? 不了。
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀

唔咪嘴咪走撚曬音囉

系牙😂😂😂
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀

Exid啲歌好多由自己成員一手包辦架

exid反而覺得佢地可以玩耐少少
一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

其實宜家係17年5月

所以呢

Twins 咪一樣出道左10幾年
曲線為新曲宣傳thanks
屌住嚟聽辛苦晒
曲線為新曲宣傳thanks
屌住嚟聽辛苦晒

唔辛苦 歌係好聽 人垃圾姐

佢啲歌同少時冇得比

少時出道曲已經吊打佢地
加上口水歌都係得幾首姐

Genie, hot, i got a boy, run devil run
是但嗡一首都屌打啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞