twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
kpop界?kpop界有咩係有實力請問

5人東神

唔好再講
神起真係好撚正
Apink世界第一

5人東神

唔好再講
神起真係好撚正

你又啱阿?
k pop就係垃圾
竟然拉個16歲細佬女出嚟道歉
jyp嗰班人為rmb而咁做
真係好垃圾囉

5人東神

唔好再講
神起真係好撚正

你又啱阿?

不嬲都啱
k pop就係垃圾
竟然拉個16歲細佬女出嚟道歉
jyp嗰班人為rmb而咁做
真係好垃圾囉

JYP 真係娛樂公司最垃圾,個公關講d野成日害9自己人,真係寧願佢咩都唔講
得罪講句
因為TWICE呢D垃圾團都紅到先會令人覺得KPOP係垃圾
唔聽KPOP既人第1印象係搵最紅既團
而偏偏而家韓國最紅既係最垃圾
又有人講twice啦
就comeback幫推
得罪講句

如果d人第一個search到既團係mamamoo會點
得罪講句

我覺得kpop=idol呢樣嘢已經好撚on9

我憎kpop都係因為咁
自從twice紅左我都唔敢笑akb

得罪講句

得罪講句,成個post 最唔make sense 係你呢句,班反韓撚識你twice 老鼠咩!個個都一係江南style,一係少時或big bang 架啦,出面班反韓撚幾時有提過twice
講起 臉紅的思春期 都好正
主唱把聲夠特別
到依家都仲聽到galaxy

臉紅的思春期真係有實力
啲歌聽落唔厭仲要好舒服
雖然好似唔算係idol
hyukoh
hyukoh

上隻碟正d
得罪講句

得罪講句,成個post 最唔make sense 係你呢句,班反韓撚識你twice 老鼠咩!個個都一係江南style,一係少時或big bang 架啦,出面班反韓撚幾時有提過twice

得罪講句

咪講笑啦 TWICE冇人識
好似上面講如果係MAMAMOO紅既話
KPOP既印象肯定唔會係咁
至少都會覺得原來韓國有人識唱歌
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

大把
得罪講句

你睇下上面d反韓撚一離到都吊成個kpop 啦!無留意kpop 知鬼你咩來咩!話知你twice 定咩7,盲反你比首iu 佢都吊架啦!睇你自己就知

樣都係實力嘅一部分

係啦係啦 成隊冇實力 垃圾 靠樣上位可以紅幾耐呀

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啦

Gfriend

好唔天然 不了

要天然 就SM嘅red velvet啦 五個天然到不得了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

hani都有整啦,比慧潾叫佢整走粒痣
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同
黎黎去去講黎講去都係講依堆有乜關係

討論區係咁架喎 每開次post都有新人join架啦 咁你會唔會叫出面下下都口德分嗰啲人收聲?

次次入黎睇都係依堆野
你都可以去出面回帶同一個POST幾十次既
我都唔介意
問下你地悶唔悶姐

未啊

咁請繼續
我第一次睇都嬲嬲地
之後見你地黎黎去去都係依堆就無野
如果想激嬲ONCE建議你搵D新野黎講

Once會唔會太低質
你鐘意你偶像幫佢地講嘢都理解到
但可唔可以成功反駁人啫
啲人屌twice跳舞廢唱歌廢又反駁唔到
一尾喺到轉移視線到成個kpop或者snsd
喂你真係想幫你偶像就搵證據證明人地講錯你個團啦
搵唔到又要死雞撐飯蓋真係好柒
越嚟越多人反twice其實都幾關你班once事
少時第一
得罪講句

如果…
得罪講句

如果…

反韓既人點會走去search kpop, 聽都未聽已經話係垃圾整容泡菜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞