twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike

mamamoo

2ne1

喺2ne1面前全部都係垃圾,大家唔洗再喺井底扮勁

但恕我講句 我唔否認你個username係有樣
但唱live實力的確麻麻

就算dara聲底薄 都叫穩定呀!
唱到cd出黎 佢係唔夠三位成員好 但舞台魅力、唱跳都係average之上 同期除左4min可以比較 冇其他

一直都覺2ne1 解散好可惜
邊有人估到當年mama 就最後live
YG 正仆街

我都成日J

mama live正到
只有mamamoo似啲佢地
真係好似你地講到咁差咪又係紅 你地話佢地唱歌rap差都算 跳舞綜藝呢d好主觀 d編舞簡單都係公司問題咁都賴落佢地跳舞廢到 綜藝睇d vlive 簽唱會果d其實都幾好笑有時
其實彩瑛既rap係有水準

唔覺

唔覺+1

佢地呢d 都叫rap,笑死人咩
其實宜家女團都冇乜邊隊真rap

truth
其實真係睇唔到twice有邊到可以同少時比較
成日拎破記錄黎打飛機,依家科技+節目同以前差幾遠呀
唔講大量刷點擊softwares當年係冇, 當年電腦都唔係個個屋企都有啦

少時又唔係收左皮 前年都仲有出歌呀

sica走左開始走下坡路啦 要拎個出道10年既比呀?

Sica走係點都有影響既

Anit趁機老作黑料
唔講大量刷點擊softwares當年係冇, 當年電腦都唔係個個屋企都有啦

sica走左我都脫左飯 但有人踩少時真係忍唔到
Mamamoo 勁過twice 10條街 又玩得又唱得 仲要是靠實力 靠創意 根本連賣肉都唔駛
真係好似你地講到咁差咪又係紅 你地話佢地唱歌rap差都算 跳舞綜藝呢d好主觀 d編舞簡單都係公司問題咁都賴落佢地跳舞廢到 綜藝睇d vlive 簽唱會果d其實都幾好笑有時

唔該搞清係跳唔到咁勁定驚跳得勁唱唔到
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

咪住先 請問twice有賣肉咩

Blackpink

要講可愛 lovelyz都贏啦 唱功有 歌又好聽

lovelyz
唔知點解就係紅唔起

Blackpink

屌blackpink正

Blackpink

lovelyz
唔知點解就係紅唔起

歌真係
如果當年T ara上左位會唔會都俾人狠屌

係韓國一定唔會
出左名聾的傳人

一早上左位
hea跳hea唱mic嘴一早有

踩果堆仲要係once
一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

其實宜家係17年5月

https://youtu.be/gu2FmGJ9KKc

子瑜唱嗰時起碼成句都聽到

唔知其他人叫咩名

Blackpink

lovelyz
唔知點解就係紅唔起

歌真係

又cb 又撞twice

mamamoo

2ne1

喺2ne1面前全部都係垃圾,大家唔洗再喺井底扮勁

但恕我講句 我唔否認你個username係有樣
但唱live實力的確麻麻

就算dara聲底薄 都叫穩定呀!
唱到cd出黎 佢係唔夠三位成員好 但舞台魅力、唱跳都係average之上 同期除左4min可以比較 冇其他

一直都覺2ne1 解散好可惜
邊有人估到當年mama 就最後live
YG 正仆街

聽下dara喺近期套電影唱ost先再講

我話唱live呀 盲撚咗?
Twice入面淨係幾鍾意定延
其他就冇感覺

Blackpink

lovelyz
唔知點解就係紅唔起

歌真係

人唔夠紅
未有一位佢地都仲未有手機
唔屌埋d 舞簡單

係韓國一定唔會
出左名聾的傳人

Tara 居麗 As Uee twice momo
三人唱功應該點排

T ara 不嬲比人屌live 難聽到爆

踩果堆仲要係once

岩呀 如果係rv bp粉踩我都服d
竟然係kpop界垃圾既飯踩少時點忍

係韓國一定唔會
出左名聾的傳人

Tara 居麗 As Uee twice momo
三人唱功應該點排

都冇唱功 可以點排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞