twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
覺得twice好似akb

1 韓國人根本受日本個套但唔敢認

少女, 偶像, 欠實力, 專櫃, 周邊

使咩開心大發現
根本韓國偶像個練習生制度,
就係將日本J家個套引入
少時吊打twice啦唔洗講
itnw我今時今日仲loop梗

垃圾歌都loop咁耐

出返黎啦 如果少時係垃圾咁TWICE點撚算
賤過地底泥

你隊nmd48咪地底泥囉
kpop實力咪個樣同身材囉
邊有人睇kpop係為聽歌架

無人聽既 咁直接賣寫真算吧啦
搞咁多做咩

唔認同啵
LIVE重要D啵

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

講snsd都唔係好twice好多
咪又係得個三份一識唱
又轉移視線屌哂成個kpop

once
係咪有人比我少時個出道LIVE嚇到出唔到聲

明顯假膠啦下話,好多高音位都無問題
討論Koop 唔講樣貌有咩講?
成班傻仔聽一隊團隊既唱功,一齊唱你分閪到邊個唱功好咩。
韓國啲真正歌手真係好撚慘,學唱歌學十幾年。
比班小丑扭幾扭就紅過哂。

認同kpop風氣唔健康太多偶像團體
但其實好多團既主唱都有好實力eg apink, exid, RV, gfriend
只不過單飛太難紅好多都要入女團出道

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

你隊nmd48咪地底泥囉

咁TWICE咪衰過NMB囉 OK無問題

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

snsd主唱走音大把片睇

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica
live 有一定實力既新人有 red velvet
舊一批有 mamamoo sistar 2ne1

其實RV同Mamamoo同年出道

講開又好似係wo sorry
唔係好記得d 年份
Mamamoo由好早開始已經覺得唔只係idol group

同意 Mamamoo真係短短出道三年 已經唔可以用idol group形容佢地
唱歌,表演能力同綜藝感真係屌打晒99%近呢幾年出嚟嘅

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

唔該睇下MR REMOVED先
先唔講少時本來有5個主唱
其他4個領舞邊個唔唱得先
覺得twice好似akb

1 韓國人根本受日本個套但唔敢認

呢樣真 mina有時啲相仙氣好勁
其他女團實力比佢地好 都造唔到呢啲外表
dia個個勉勉強強都有

唔係好記得d 年份

同意 Mamamoo真係短短出道三年 已經唔可以用idol group形容佢地

佢地根本就係sell實力
https://youtu.be/E3Iry-pjQWs
blackpink d舞難勁多 twice有九個人每人唱少少都

唔係好記得d 年份

Mamamoo真係冇得頂 華莎
感動既係mina係清泉

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走音緊係有
鬼叫人地挑戰難度飄高音
好過TWICE 假音都難聽過人
感動既係mina係清泉

唱歌唔得喎
blackpink d舞難勁多 twice有九個人每人唱少少都

正呀 快D CB

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

唔該睇下MR REMOVED先
先唔講少時本來有5個主唱
其他4個領舞邊個唔唱得先

睇你標準係咩囉
係平均定係要唱得
9個要界定為唱得只有太妍同jessica

垃圾歌都loop咁耐

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走音緊係有
鬼叫人地挑戰難度飄高音
好過TWICE 假音都難聽過人

又兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞