twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
Kpop學人講實力
同中國講民主有咩分別?
其實真係睇唔到twice有邊到可以同少時比較
成日拎破記錄黎打飛機,依家科技+節目同以前差幾遠呀
唔講大量刷點擊softwares當年係冇, 當年電腦都唔係個個屋企都有啦

少時又唔係收左皮 前年都仲有出歌呀

sica走左開始走下坡路啦 要拎個出道10年既比呀?
其實彩瑛既rap係有水準

唔覺
依家邊個女idol 最紅?
子瑜 兔牙?
其實佢地靠咩紅 認真一問

春卷點紅,佢哋咪一樣

出返黎啦 如果少時係垃圾咁TWICE點撚算
賤過地底泥

講snsd都唔係好twice好多
咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

唔該睇下MR REMOVED先
先唔講少時本來有5個主唱
其他4個領舞邊個唔唱得先

之前第一次睇少時mr removed好撚勁喎 同cd一樣咁

少時初出道都好多人踩live 垃圾
只不過twice 劣既程度
真係仲誇張過當年少時

果時少時多黑料 我覺得似黑人品多過現場

黑佢地係其他野 唱歌係夾硬加落去姐
live 有一定實力既新人有 red velvet
舊一批有 mamamoo sistar 2ne1

其實RV同Mamamoo同年出道

講開又好似係wo sorry
唔係好記得d 年份
Mamamoo由好早開始已經覺得唔只係idol group

同意 Mamamoo真係短短出道三年 已經唔可以用idol group形容佢地
唱歌,表演能力同綜藝感真係屌打晒99%近呢幾年出嚟嘅

Mamamoo真係冇得頂 華莎

夠膽係上台到改詞(eg 青龍電影獎) , 上音樂節目打歌個陣交換part唱, 係音樂節目到攞完一位走去觀眾席到同fans合唱 已經足以屌打晒

邊隊新團夠膽咁做

補翻啲片

青龍電影獎到改詞
https://youtu.be/iYwZAIr65n8

Encore走去觀眾席到同fans合唱
https://youtu.be/m7oyqjrhcl8

換Part唱 開字幕有說明
https://youtu.be/WpcpfLU0OaM

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

真係仲誇張過當年少時

黑佢地係其他野 唱歌係夾硬加落去姐

黑海
其實彩瑛既rap係有水準

唔覺

唔覺+1

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

真係仲誇張過當年少時

咪多得班垃圾sj 飯係到老作囉
講live 少時好似得hoot果陣集體炒車
不過首歌又真係好難唱
但係少時而家都差左啦 Tiffany 下下爭高音唱黎
live 有一定實力既新人有 red velvet
舊一批有 mamamoo sistar 2ne1

其實RV同Mamamoo同年出道

講開又好似係wo sorry
唔係好記得d 年份
Mamamoo由好早開始已經覺得唔只係idol group

同意 Mamamoo真係短短出道三年 已經唔可以用idol group形容佢地
唱歌,表演能力同綜藝感真係屌打晒99%近呢幾年出嚟嘅

Mamamoo真係冇得頂 華莎

夠膽係上台到改詞(eg 青龍電影獎) , 上音樂節目打歌個陣交換part唱, 係音樂節目到攞完一位走去觀眾席到同fans合唱 已經足以屌打晒

邊隊新團夠膽咁做

補翻啲片

青龍電影獎到改詞
https://youtu.be/iYwZAIr65n8

Encore走去觀眾席到同fans合唱
https://youtu.be/m7oyqjrhcl8

換Part唱 開字幕有說明
https://youtu.be/WpcpfLU0OaM

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

真係仲誇張過當年少時

不過首歌又真係好難唱

Tiffany 佢高音好嘈 刺耳
如果當年T ara上左位會唔會都俾人狠屌

sistar有實力女團不二之選

mamamoo

2ne1

喺2ne1面前全部都係垃圾,大家唔洗再喺井底扮勁

但恕我講句 我唔否認你個username係有樣
但唱live實力的確麻麻

就算dara聲底薄 都叫穩定呀!
唱到cd出黎 佢係唔夠三位成員好 但舞台魅力、唱跳都係average之上 同期除左4min可以比較 冇其他

一直都覺2ne1 解散好可惜
邊有人估到當年mama 就最後live
YG 正仆街

我都成日J
Kpop學人講實力
同中國講民主有咩分別?

賤過地底泥

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

真係仲誇張過當年少時

不過首歌又真係好難唱

佢唱到但真係唔穩既 solo果下假音幾正
我記得hoot係允兒炒車多
其實真係睇唔到twice有邊到可以同少時比較
成日拎破記錄黎打飛機,依家科技+節目同以前差幾遠呀
唔講大量刷點擊softwares當年係冇, 當年電腦都唔係個個屋企都有啦

少時又唔係收左皮 前年都仲有出歌呀

sica走左開始走下坡路啦 要拎個出道10年既比呀?

Sica走係點都有影響既

咪又係得個三份一識唱

走埋Jessica

真係仲誇張過當年少時

不過首歌又真係好難唱

其實不嬲都唔覺少時唱得好 點知愈來愈紅
到到見到twice實力差到 原來少時已經有實力
搞到原來我當年唔識貨
綜藝成班毫舞綜藝感 一碌木 mc hold得幾撚辛苦 睇到自己都覺得尷尬 上過綜藝咁多次都冇反應學咩人做藝人?

exact7ly 雖然都幾鍾意佢地某幾個 但weekly idol 個啲真係悶撚到 唔知係怕醜定真係咁弱

佢哋明明自己V live嗰啲好活躍好嘈
但係一上大枱又唔得
Kpop學人講實力
同中國講民主有咩分別?

好mean

上左不過跌返落嚟

係韓國一定唔會
出左名聾的傳人
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

sistar有實力女團不二之選

mamamoo

2ne1

喺2ne1面前全部都係垃圾,大家唔洗再喺井底扮勁

但恕我講句 我唔否認你個username係有樣
但唱live實力的確麻麻

就算dara聲底薄 都叫穩定呀!
唱到cd出黎 佢係唔夠三位成員好 但舞台魅力、唱跳都係average之上 同期除左4min可以比較 冇其他

一直都覺2ne1 解散好可惜
邊有人估到當年mama 就最後live
YG 正仆街

聽下dara喺近期套電影唱ost先再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞