twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
Apink係清泉

雖然清泉 但係死都唔轉 concept都係致命嘅原因
佢哋人氣宜家係好慢好慢咁下跌緊

其實唔慢 係跌得好快 上次回歸一位都冇 年尾頒獎禮一個都冇得去 得恩地有solo出席

我覺得係因為佢地休息得太耐啦
remember之後隔左成年幾先回歸
remember都已經唔夠LUV 咁多一位
但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

咁正常都唔夠luv多1位嫁啦

Luv係高峰
Apink係清泉

其實唔慢 係跌得好快 上次回歸一位都冇 年尾頒獎禮一個都冇得去 得恩地有solo出席

但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

Luv個陣12月一位all kill 我覺得佢地唔會再上到呢個癲峰
Apink係清泉

14個月空窗期

佢地幾時cb呀?
希望快d轉style出返洗腦歌

佢地唔係上個禮拜先出左首新歌?唔知有無去做宣傳

6週年單曲黎 唔會宣傳
因為冇乜膠面成員 順眼
除左sana 個嘴怪怪地 似整過
同期既團好多膠面樣

sana個嘴整啲咩?

好似成日打唔開咁 要就住就住
可能佢要CHOK個可愛樣掛

應該唔關事嘅
佢係哨哨地牙咁解啫
因為冇乜膠面成員 順眼
除左sana 個嘴怪怪地 似整過
同期既團好多膠面樣

sana個嘴整啲咩?

好似成日打唔開咁 要就住就住
可能佢要CHOK個可愛樣掛

應該唔關事嘅
佢係哨哨地牙咁解啫

架仔架妹個口係咁
Apink係清泉

但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

Luv個陣12月一位all kill 我覺得佢地唔會再上到呢個癲峰

Luv真係好好聽

但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

Luv真係好好聽

Mr chu先係最高峰
雖然一位唔多
但係果時人人跟風跳

我覺得係nonono 個陣初瓏同恩地減完肥好索

但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

Luv真係好好聽

反而我最中意聽remember

主打未必最好聽
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

咪住先 請問twice有賣肉咩

Blackpink

我阿粉

除咗Blackpink仲有Red Velvet Gfriend都係有實力又唔賣肉
乃木坂靚個呢隊twice多多聲啦
kpop界?kpop界有咩係有實力請問
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同
黎黎去去講黎講去都係講依堆有乜關係

討論區係咁架喎 每開次post都有新人join架啦 咁你會唔會叫出面下下都口德分嗰啲人收聲?

次次入黎睇都係依堆野
你都可以去出面回帶同一個POST幾十次既
我都唔介意
問下你地悶唔悶姐

未啊

咁請繼續
我第一次睇都嬲嬲地
之後見你地黎黎去去都係依堆就無野
如果想激嬲ONCE建議你搵D新野黎講

激嬲once? 你地嬲唔嬲我唔想知
我係想討論twice
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

咪住先 請問twice有賣肉咩

Blackpink

我阿粉

除咗Blackpink仲有Red Velvet Gfriend都係有實力又唔賣肉

個個淨係識d大團 我覺得the ark 吊打佢地,但係無佢地咁紅,仲要解散左

但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

Luv真係好好聽

反而我最中意聽remember

主打未必最好聽

粉熊報到🐼

進乜撚呀 跳舞呀 ?人地進一大步 佢地得少少成班fans就打曬飛機
Cheerup比人屌live炒車炒到仆街 TT好返少少就讚
屌你啦 一隊有實力既女團應該連炒車都唔會架嘛 你出去睇下其他人live有冇佢地咁撚誇張

樣都係實力嘅一部分

係啦係啦 成隊冇實力 垃圾 靠樣上位可以紅幾耐呀

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啦

Gfriend

好唔天然 不了

要天然 就SM嘅red velvet啦 五個天然到不得了
乃木坂靚個呢隊twice多多聲啦

不如話埋鬼婆啦ching
終於有人講 啲舞低b又唔靚 完全唔明點解紅
Apink係清泉

但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

Luv係高峰

luv嗰風格好襯佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞