twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike

上次討論twice
Youtube views
tt 已經幾接近少時Gee

宜家已經超越左 仲好接近少時I got a boy
超過就係韓國女團最多觀看人次Youtube歌曲

其實我覺得like 數緊要d,起碼証明到粉絲多d

都係個句啦 幾年前嘅views同依架根本冇得比 以前邊有咁普及

女團之中 又有邊隊views可以同到少時相比
好似唔太關普及事

佢地紅係事實 所以view多
以前少時係科技同節目冇咁普及既時候都有咁多view 依加普及左twice 既view追上並唔出奇
重點係就算有冇views都好 本身twice既實力就爭少時幾條街 大家都紅 只係twice紅得好冇說服力

上次討論twice

都係個句啦 幾年前嘅views同依架根本冇得比 以前邊有咁普及

好似唔太關普及事

通常刷到一億之後唔刷

可以光明正大咁話自己刷view數

RV 除咗Cody思想太過前衛 有冇咩缺點

講起wendy我都唔明點解紅唔起咁 唔特別多人識咁
佢啡頭髮長曲出道前勁靚女,youtube有mine 同halo cover唱得勁好聽 希望佢將來有機會發展到好似太妍咁成功 唔希望sm哂咗佢份實力

出道前聽佢唱because i love you已經深深被吸引 個mv仲要好靚 點知出道後冇咗個種feel 怪sm 加上佢個種媽媽般嘅溫暖真係好正 佢值得紅過twice

Wendy 就應該係真係靠減肥 雖然出道前好肥 但五官都一樣 想知joy整咗咩

其實我想知明明vocal 係Wendy
點解sm 反而成日比新歌joy 唱

你應該聽緊joy新戲啲ost

唔係bo, 之前仲有首同2am 一齊唱

可能佢把聲特別掛

Wendy=TaeTae
Joy=Sica
Joy把聲甜度好高
真係想聽歌咪聽mamamoo囉
有幾多女團真係唱得呀,分開偶像派實力派黎睇咪算囉

其實每團都係得一兩個唱得好聽,媽媽木得四個人咁少組隊方式可以特別d,可以策略性d ,不過佢地呢種曲風我麻麻
覺得twice好似akb

momo -》 陽菜
nayeon -》 板野

不了
板野唔清楚 娘娘隨時唱歌穩過momo
樣就緊係吊打啦 不過跳舞momo穩贏既

上次討論twice

好似唔太關普及事

通常刷到一億之後唔刷

係咪要拎09年同1617年既比先
kpop界?kpop界有咩係有實力請問

真係有喎好老實咁講 只係大把人盲反識幾個垃圾團就當係整個KPOP界

真係有喎好老實咁講 只係大把人盲反識幾個垃圾團就當係整個KPOP界

我都覺睇到煩

上次討論twice

好似唔太關普及事

通常刷到一億之後唔刷

有邊隊d fans 唔刷咁都唔咁講?
日本妹真係加好多分,淨係樣靚日本妹已經夠殺,如果換做中國人/秦國人就唔會咁紅

得個樣 無咩實力可言 雖然成團都係

唔好講呢d,通常d人唔留意kpop 都爭係識psy 同少時

上次討論twice

好似唔太關普及事

通常刷到一億之後唔刷

刷views無問題 但你拎09年隨時yt都唔知咩黎既大有人在
同依家個個都有yt帳比就有問題啦
日本妹真係加好多分,淨係樣靚日本妹已經夠殺,如果換做中國人/秦國人就唔會咁紅

得個樣 無咩實力可言 雖然成團都係

Sana 同momo識唱歌架咩

其實每團都係得一兩個唱得好聽,媽媽木得四個人咁少組隊方式可以特別d,可以策略性d ,不過佢地呢種曲風我麻麻

大佬呀你唔好咁痴線啦
Mamamoo成隊都唱得架

唔好講呢d,通常d人唔留意kpop 都爭係識psy 同少時

bb 同exo 係kpop 界都算好有實力嫁
外人睇咪又係覺得佢地小丑

有幾多個睇twice真係聽歌本身樓主就係講緊唱歌實力的once又講埋其他團 連snsd都敢講 最估唔到連平時少出聲既uaena都引埋上水

大佬呀你唔好咁痴線啦

理解力有點差呀你,咪話緊佢地得4個人咁少所以可以組隊主唱團囉!

好似唔太關普及事

通常刷到一億之後唔刷

刷views無問題 但你拎09年隨時yt都唔知咩黎既大有人在
同依家個個都有yt帳比就有問題啦

其他四代女團拍馬都都追唔到snsd view 數
twice 就追到
咪反映左佢地兩隊人氣都好癲
當然兩隊要比就唔公平我都同意

大佬呀你唔好咁痴線啦

四代團vocal頭4位 風格女版big bang

大佬呀你唔好咁痴線啦

理解力有點差呀你,咪話緊佢地得4個人咁少所以可以組隊主唱團囉!

Mamamoo真係四個隨時轉位都得
領舞主唱Rap個個都勁

最慘係有d大勢團個主唱都唔係好穩呢
變左我先會分開實力偶像黎睇
mamamoo反而我會鍾意佢地d side track多d

有幾多個睇twice真係聽歌本身樓主就係講緊唱歌實力的once又講埋其他團 連snsd都敢講 最估唔到連平時少出聲既uaena都引埋上水

真心我真係download 左首knock knock 每日狂聽喎! 節奏輕快好聽!聽歌又唔係聽個d咩鬼mr removed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞