twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
拎少時同twice比係咪痴線 人地出道成十年
就算少時初期出道比人踩 果陣既實力都拋twice十幾條街
齋睇上面itnw就睇到 唱得跳得
Twice ??上面條片 坐係到唔洗郁都唱到一堆屎咁
仲好意思拎兩個比

Itnw 係咁e 轉ballad ver又變多首神曲

https://youtu.be/FSwjPkMCHKY
佢地首itnw真係冇得輸
Ballad ver唱得超好

https://youtu.be/xbITbEoXyrg
呢個version
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦
好似有好多人問過/覺得 twice會=/>少時

認真 少時如果依家出道一定無依家咁紅甚至唔會紅
所以我覺得話twice=少時都不為過 爆紅 再慢慢d人開始認清實力 就好似依家咁 但係因為太紅已經禁唔住

少時未上神枱之前咪又係垃圾

https://www.youtube.com/watch?v=9HrWT1eIcEg
少時真係班垃圾 唱LIVE走音到呢

po錯 唉垃圾
https://www.youtube.com/watch?v=2CgNsQ7C3zg

隻舞已經難過twice任何一隻啦
初出道 跳唱 算係好?

用出道就十年嘅前輩同twice比 少時開頭咪又係比人踩到好似而家你地踩twice咁

咁用Mamamoo同Twice比囉 都係出道多一年 點睇

陣間once又咪話 連登繼續踩 twice係韓國繼續紅

佢地又真係無講錯, 我覺得twice似係有排紅
除非jyp唔繼續捧佢地

放長雙眼睇紅到幾年
如果繼續出良曲真係幾羨慕佢地
依家d女團成日轉風格搞到人氣跌
佢地好似唔多敢

睇下今次會點gfriend轉style 人氣跌左好多
jyp過往做法係同種style就會無限loop

我係buddy
我覺得gfriend今次成績差唔係因為轉style,而係首歌真係無之前咁好聽,其實navillera已經差左
當然舞都仍然好正啦
唔知點解好多團都係紅左就出唔返d神曲, 希望下次cb首歌有返頭3首既質素

我都係咁話 連舞台同舞都差左 明明rough個陣睇live係覺得好靚啲舞好特別 近個兩首普通左

頭3首真係好正

聽下dara喺近期套電影唱ost先再講

我話唱live呀 盲撚咗?

https://youtu.be/HVNAGC_C93k
唔覺 dara 差 ,係其他三個勁

你地係咪盲撚咗 我話麻麻未去到差嘅程度 想當年i am the best年代我日日loop佢地d歌 等佢地上show唱live 我都係佢地音飯 無可否認dara識唱歌 但其他三人先真正唱跳得 dara唱live真係唔係太穩定 可能佢把聲 可能佢同事唱功太勁 有對比就有傷害

電影ost咪有live囉傻鳩,google下好難?

聽過啦屌 情人眼裡出西施

嘩呢句野真係無撚敵

當然 每個idol都係每個fans眼中嘅情人
https://youtu.be/IY8RCw2d2gs
但依首我真係loop咗一百次 好撚正

開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

呢啲叫討論呀,你識條春
但twice的確4代女團最紅
佢地明明sixteen都算係咁 過左年幾仲退步唒
係咪紅左唔洗練
btw我gfriend keep住個勢啊要

Sixteen有修音
好多人比個節目呃入坑
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?
呢啲乜團物團其實有咩好睇 隊隊都差唔多
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同
黎黎去去講黎講去都係講依堆有乜關係

用出道就十年嘅前輩同twice比 少時開頭咪又係比人踩到好似而家你地踩twice咁

咁用Mamamoo同Twice比囉 都係出道多一年 點睇

陣間once又咪話 連登繼續踩 twice係韓國繼續紅

佢地又真係無講錯, 我覺得twice似係有排紅
除非jyp唔繼續捧佢地

放長雙眼睇紅到幾年
如果繼續出良曲真係幾羨慕佢地
依家d女團成日轉風格搞到人氣跌
佢地好似唔多敢

睇下今次會點gfriend轉style 人氣跌左好多
jyp過往做法係同種style就會無限loop

我係buddy
我覺得gfriend今次成績差唔係因為轉style,而係首歌真係無之前咁好聽,其實navillera已經差左
當然舞都仍然好正啦
唔知點解好多團都係紅左就出唔返d神曲, 希望下次cb首歌有返頭3首既質素

我都係咁話 連舞台同舞都差左 明明rough個陣睇live係覺得好靚啲舞好特別 近個兩首普通左

個人覺得nav開頭隻舞都特別架
fingertip隻舞難度比rough更高
但講好睇既話rough的確係最正
我係因為rough而入坑
kpop界有邊個唔係垃圾

利申反泡,唔聽唔睇kpop

正解
Apink係清泉

Agger
因為冇乜膠面成員 順眼
除左sana 個嘴怪怪地 似整過
同期既團好多膠面樣

sana個嘴整啲咩?
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同

一陣明明唔係once都話你係 做咩轉移視線
Apink係清泉

Agger

你個名
樓主你漏左 momo好柒
睇佢sixteen斜陰個陣真係寧願屌枕頭
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同

一陣明明唔係once都話你係 做咩轉移視線

但我真係ONCE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞