twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
Jyp綜合live最穩係咪Miss A

冇昭熙嘅 wondergirls
入黎係嗌聲Mamamoo!

agger
個momo好樣衰 唔明點解會有人中意佢

好同意 同埋佢把聲好難聽
其實3 4代女團會唔會轉得太快呢
aoa apink girl's day exid
呢啲近排回歸個成績都好差
但佢地好多紅得果兩三年都無

為數唔多既elvis一個

我鐘意三代啲歌多過四代
女團係咁
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

呢啲叫討論呀,你識條春

冇計啦 twice真係廢到好多人都想討論
其實3 4代女團會唔會轉得太快呢
aoa apink girl's day exid
呢啲近排回歸個成績都好差
但佢地好多紅得果兩三年都無

為數唔多既elvis一個

AOA就因為負面新聞啦,其他主要都係歌既問題

miss a都唔算穩 以前wg都係麻麻
而家got7唱黎講算穩 係rap唔掂

其實惠琳都唔唱得
Apink係清泉

雖然清泉 但係死都唔轉 concept都係致命嘅原因
佢哋人氣宜家係好慢好慢咁下跌緊

其實唔慢 係跌得好快 上次回歸一位都冇 年尾頒獎禮一個都冇得去 得恩地有solo出席

其實惠琳都唔唱得

why so lonely 都算係咁
Apink係清泉

其實唔慢 係跌得好快 上次回歸一位都冇 年尾頒獎禮一個都冇得去 得恩地有solo出席

14個月空窗期

miss a都唔算穩 以前wg都係麻麻
而家got7唱黎講算穩 係rap唔掂

2am
我覺得momo好正好q身型又正把聲又q

但唔識唱呢
Apink係清泉

14個月空窗期

佢地幾時cb呀?
希望快d轉style出返洗腦歌
成日話睇你地紅得幾耐 依句野由上年頭講到依家
我都唔知會紅幾耐 我唔係未來黎 但都好過有D冇紅過既
正皮以示同意
Apink係清泉

14個月空窗期

佢地幾時cb呀?
希望快d轉style出返洗腦歌

而家準備緊 我覺得only one唔差 係班韓國人鍾意聽洗腦歌
Apink係清泉

我覺得係因為佢地休息得太耐啦
remember之後隔左成年幾先回歸
remember都已經唔夠LUV 咁多一位
但仲等咁耐都唔知等咩
比啲4代一個一個上哂位

咁正常都唔夠luv多1位嫁啦

但唔識唱呢

呢個我都覺 不過我包容佢 我相信佢會努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞