twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
kpop 在座都係垃圾

即刻有版你睇,人地盲反kpop 又唔係好似你地盲反twice ,使咩識kpop 既野

一來人地盲反係因為洗腦歌同垃圾紅而造成既
二來我冇盲反TWICE 我都係聽KPOP既點會唔識佢地 佢地冇實力係事實 都唔知你係咁駁我做咩
其實與其罵twice無實力,不如討論下kpop既風氣,d人中意睇樣同聽罐頭洗腦歌,跳舞團十隊有九隊上節目都咪咀,但係唔會有人覺得有問題,唔好話我聽半咪唔算咪咀,播出來把cd聲仲大過現場唱live把聲
係香港你唱live開一次半咪都肯定比人狂罵, 就算係twins咁廢都唔會咪咀

music bank應該咪得最少
我覺得依家整體上實力都好左
但有d都極廢eg dia

睇Sketchbook 啦
無咪嘴的

twice上次上去都咪咀
其實與其罵twice無實力,不如討論下kpop既風氣,d人中意睇樣同聽罐頭洗腦歌,跳舞團十隊有九隊上節目都咪咀,但係唔會有人覺得有問題,唔好話我聽半咪唔算咪咀,播出來把cd聲仲大過現場唱live把聲
係香港你唱live開一次半咪都肯定比人狂罵, 就算係twins咁廢都唔會咪咀

睇Sketchbook 啦
無咪嘴的

twice咪咪左囉
IU一個屌晒成隊twice

屌打先岩

之前先有班once係度話IU過氣,要避開twice所以4月cb
結果twice5月先至cb
真係唔知邊個避邊個啦

邊到有once話iu過氣 想睇下
得罪講句
因為TWICE呢D垃圾團都紅到先會令人覺得KPOP係垃圾
唔聽KPOP既人第1印象係搵最紅既團
而偏偏而家韓國最紅既係最垃圾

得罪講句,成個post 最唔make sense 係你呢句,班反韓撚識你twice 老鼠咩!個個都一係江南style,一係少時或big bang 架啦,出面班反韓撚幾時有提過twice

咪講笑啦 TWICE冇人識
好似上面講如果係MAMAMOO紅既話
KPOP既印象肯定唔會係咁
至少都會覺得原來韓國有人識唱歌

如果…

反韓既人點會走去search kpop, 聽都未聽已經話係垃圾整容泡菜啦

反韓果班大多數又咪日狗 又咪追idol
同kpop有咩分別
成日拎日本文化黎打飛機
但其實大家都係香港人

駁唔到

Gfriend

好唔天然 不了

要天然 就SM嘅red velvet啦 五個天然到不得了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

比起rv exid似整得多d

擺明anti啦 樓上上真心到
不過話我知有邊團冇整

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題
利伸:曾經好鍾意sunny

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉
講到淨得sm d團有整咁
講得好,個個都係到吹捧佢地有幾勁有幾靚
靚唔靚呢啲見人見智啦,但實力呢家嘢真係有目共睹。聽佢哋啲live炒晒車咁,啲綜藝又唔掂,憑咩紅得起
kpop 在座都係垃圾

即刻有版你睇,人地盲反kpop 又唔係好似你地盲反twice ,使咩識kpop 既野

一來人地盲反係因為洗腦歌同垃圾紅而造成既
二來我冇盲反TWICE 我都係聽KPOP既點會唔識佢地 佢地冇實力係事實 都唔知你係咁駁我做咩

唔係想駁你呀 只係想講你知你搞錯左人地既心態姐,d舞邊會理你咩團咩歌姐
屌你老母真係想講好耐
上柳熙烈的寫生簿都要咪嘴真係冇撚野下話
依家啲人係咪智撚障 咁冇用既花瓶都中意得落 痴撚線
要因為紅而盲反嘅話
一早就盲反咗少時,WG啦
係要揀你twice嚟反?

少時上緊位紅個陣仲反得少咩
要因為紅而盲反嘅話

多得 elf 作野

我見d節目有時都會唔播聲帶比idol全開咪唱,或者頒獎禮都會,其實有好多都可以唱到live,但公司/節目唔比

Gfriend

好唔天然 不了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

不過話我知有邊團冇整

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉

咁即係邊個有整,我淨係知wendy應該有整,yeri近期都整左
要因為紅而盲反嘅話

多得 elf 作野

其實點解同門ching既飯反佢地既?
近年先留意kpop, 唔知當年野
老老豆豆佢地果代有實力既團就冇咁多人理 (mamamoo / rv) 佢地呢啲垃圾就咁多人中意 依家啲人真係智障 咪放長雙眼睇下佢地幾時先有進步 同埋紅得幾耐

利申純路人唔是媽木紅毛兩家飯

不過話我知有邊團冇整

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

咁即係邊個有整,我淨係知wendy應該有整,yeri近期都整左

twice 真係贏個樣夠自然
momo 塊面大到咁都唔削
子瑜又唔打美白針

Gfriend

好唔天然 不了

不過話我知有邊團冇整

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

其實討論有無整做咩姐, 十個有八個都有整架啦, 係睇大執定細執姐,整得靚迷得
冇個靚
屌twice既post真係月經
逢紅必反,現實吠都唔敢吠

Gfriend

好唔天然 不了

不過話我知有邊團冇整

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

其實討論有無整做咩姐, 十個有八個都有整架啦, 係睇大執定細執姐,整得靚迷得

想知邊個無整,irene同seulgi唔係都無整咩
老老豆豆佢地果代有實力既團就冇咁多人理 (mamamoo / rv) 佢地呢啲垃圾就咁多人中意 依家啲人真係智障 咪放長雙眼睇下佢地幾時先有進步 同埋紅得幾耐

利申純路人唔是媽木紅毛兩家飯

rv起碼拎過一位多次
同期lovelyz先慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞