twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
又大戰
利申正皮左
樣真係幾靚
Live 真係
Cheer up 係幾正
但tt 聽幾次已經好厭
Knock knock 都好難聽

樣我只係覺得MINA 子瑜 兔牙正
仲要兔牙靚過子瑜
進步緊又睇唔睇到先 一味係到屌屌屌

進乜撚呀 跳舞呀 ?人地進一大步 佢地得少少成班fans就打曬飛機
Cheerup比人屌live炒車炒到仆街 TT好返少少就讚
屌你啦 一隊有實力既女團應該連炒車都唔會架嘛 你出去睇下其他人live有冇佢地咁撚誇張

樣都係實力嘅一部分

係啦係啦 成隊冇實力 垃圾 靠樣上位可以紅幾耐呀

我又想知你岩邊隊?
你冇樣 邊個睇呀
跳得幾勁都冇用啦

Gfriend

好唔天然 不了
仲有個賣點應該係佢地無咩整容樣?
其他團有個別真係好礙眼

冇咩 兔仔牙果個有整啦

理智話比我聽十個idol 九個執
但佢地算自然囉
諗起志效唱TT比ROSE吊打
都係賣青春可愛既遮
有實力個啲咪又係無人睇
你係咪on撚9
真正垃圾既係nct同NCT mark
成班垃圾

其實我比較少留意男仔果邊 sorry

咁又係 班垃圾根本無人識

認得巴打你

求link
一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

好好笑 如果冇惡意調過真係好撚難聽

娜連同智孝算係最唱得
但一唱高音用假聲走哂音

求link

https://www.youtube.com/watch?v=-aMvq42DWO4
自己搜啦
都係賣青春可愛既遮
有實力個啲咪又係無人睇

當你知道原來公司家底 宣傳技巧 大過實力既時候
真係好撚sad
純粹入黎睇打交

乜又係你呀清

hi😂
一齊聽下live
https://youtu.be/W79bzJ98quo

其實宜家係17年5月
食花生
真係唔撚明睇kpop點睇得出有冇實力
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀
舞就唔覺有咩難跳 大學danso mk妹都跳到啦
總括而言kpop樣靚就係實力
都係賣青春可愛既遮
有實力個啲咪又係無人睇

當你知道原來公司家底 宣傳技巧 大過實力既時候
真係好撚sad

唔認同佢地公司宣傳技巧好,一直覺得間公司害撚死自己人,公關又智障
默默地留下一個正評
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

咪住先 請問twice有賣肉咩

Blackpink

我阿粉

agger ching

坦白講 佢地就快過氣了 唔係話佢地冇實力
好彩somi冇入到twice
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀

你講既係肥秋系 你到底有無睇過KPOP
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

咪住先 請問twice有賣肉咩

Blackpink

我阿粉

agger ching

坦白講 佢地就快過氣了 唔係話佢地冇實力

紅毛 GF
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀

有d會作曲作詞 同埋唔係全部咪嘴
曲詞又唔係佢地寫
舞又唔係佢地編
唱歌全部都係咪咀

有d會作曲作詞 同埋唔係全部咪嘴

Exid啲歌好多由自己成員一手包辦架
只可以講twice係靠吹奏而紅
Twice既marketing 搵gimmick 上位
On9 shyshyshy令佢地變大勢 一發不可收拾
每次垃圾歌回歸都可以音源第一

最尾果句真係好撚認同 前排首tt難聽到食撚曬屎都成日拎一位 可唔可以比我耳仔抖下

每次聽到TT都會覺得尷尬

佢地有d紀錄重要破埋snsd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞