twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
駁唔到

Gfriend

好唔天然 不了

要天然 就SM嘅red velvet啦 五個天然到不得了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

比起rv exid似整得多d

擺明anti啦 樓上上真心到
不過話我知有邊團冇整

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題
利伸:曾經好鍾意sunny

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉
講到淨得sm d團有整咁

咁即係邊個有整,我淨係知wendy應該有整,yeri近期都整左

出得道個個都會執過 yeri同seulgi應該最少
利申:ReVeluv
IU一個屌晒成隊twice

屌打先岩

之前先有班once係度話IU過氣,要避開twice所以4月cb
結果twice5月先至cb
真係唔知邊個避邊個啦

邊到有once話iu過氣 想睇下

冇cap圖喎,始終娛樂台iu post好多個
不過都唔止我一個記得,之前都有班iu fans討論過
睇下一陣有冇人post啦

搵唔到 剩係見到有幾個post係講泰妍同iu
逢紅必反,現實吠都唔敢吠

咁要點做 71遊行反twice?
老老豆豆佢地果代有實力既團就冇咁多人理 (mamamoo / rv) 佢地呢啲垃圾就咁多人中意 依家啲人真係智障 咪放長雙眼睇下佢地幾時先有進步 同埋紅得幾耐

利申純路人唔是媽木紅毛兩家飯

rv起碼拎過一位多次
同期lovelyz先慘

lovelyz真係 明明啲歌幾高汁
twice=垃圾
贏唔到twice嘅垃圾都不如

利申: blackjacks
kpop 在座都係垃圾

即刻有版你睇,人地盲反kpop 又唔係好似你地盲反twice ,使咩識kpop 既野

一來人地盲反係因為洗腦歌同垃圾紅而造成既
二來我冇盲反TWICE 我都係聽KPOP既點會唔識佢地 佢地冇實力係事實 都唔知你係咁駁我做咩

唔係想駁你呀 只係想講你知你搞錯左人地既心態姐,d舞邊會理你咩團咩歌姐

即係你覺得其他人對一個地方既樂壇既印象唔係搵最紅個隊?

不過話我知有邊團冇整

網上有曬圖都話人anti......做咩咁多隊唔話要話rv 姐,同埋sm 呢間工廠有間整型公司韓國人自己都知啦!連韓國節目都有講,記得有一集最強天團個主持人大膽到當面問少時呢個問題

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

rv除左irene有對比圖之外仲有邊個 我冇話佢地冇整 但唔係大執囉

咁即係邊個有整,我淨係知wendy應該有整,yeri近期都整左

出得道個個都會執過 yeri同seulgi應該最少
利申:ReVeluv

Sm 呢間公司真係比佢玩死,整就整到個個一樣樣,係都要整到個下巴吉死人咁,記得nct 個個日本仔以前幾靚仔,而家成個蛇精男咁!陰公!

要天然 就SM嘅red velvet啦 五個天然到不得了

你係真唔係呀? sm 團喎⋯⋯天然?你話佢地唱歌勁個d無問題,但天然就...! 網上有圖! 我覺得exid 就無整

不過話我知有邊團冇整

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

我覺得wendy出道到兒家有執過既 以前對腳粗啲 兒家好幼
而且五個皮膚都好白 佢地做手術應該冇 微整應該有喇
全部都是垃圾,不用分那麼細
老老豆豆佢地果代有實力既團就冇咁多人理 (mamamoo / rv) 佢地呢啲垃圾就咁多人中意 依家啲人真係智障 咪放長雙眼睇下佢地幾時先有進步 同埋紅得幾耐

利申純路人唔是媽木紅毛兩家飯

rv起碼拎過一位多次
同期lovelyz先慘

lovelyz真係 明明啲歌幾高汁

wow好差喎

不過話我知有邊團冇整

嘩 好想知
問題組合個樣一式一樣

twice 真係贏個樣夠自然
momo 塊面大到咁都唔削
子瑜又唔打美白針

momo唔算大啦 換左個髮型靚好多
twice=垃圾
贏唔到twice嘅垃圾都不如

利申: blackjacks

論實力嘅話真係諗唔到有咩團贏唔到
除非好似之前某條無賴咁拗,運氣都係實力嘅一種啦
少時吊打twice啦唔洗講
itnw我今時今日仲loop梗

係永遠嘅少時主題曲
kpop本身就係垃圾啦
要因為紅而盲反嘅話
一早就盲反咗少時,WG啦
係要揀你twice嚟反?

啱呀 點解我地buy少時但又反twice先 唔係冇原因架囉
要因為紅而盲反嘅話
一早就盲反咗少時,WG啦
係要揀你twice嚟反?

啱呀 點解我地buy少時但又反twice先 唔係冇原因架囉

啱呀!d jpop 撚咪同你一樣用呢個心態離反kpop 囉!
如果當日somi入左TWICE實搶曬綜藝啲鏡頭
講起Somi又諗起I.O.I
認同,真係冇乜邊個好唱得
iu bb屌打晒

泰妍 恩地 孝琳不服
雖然iu都係最勁

恩地

恩地無得輸

泰妍
人地係跳呀 你試下呀 大動作點唱呀

咁blackpink呢,red velvet呢
全韓國得twice要跳舞?

算啦 係呢到你開post講blackpink同Red velvet一樣比人屌 總之韓國=垃圾
大部分反韓嘅連登仔咪又係借踩韓抬日
大部分反韓嘅連登仔咪又係借踩韓抬日

歐美經常被無視
逢紅必反,現實吠都唔敢吠

咁要點做 71遊行反twice?

不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

mamamoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞