twice係kpop界垃圾 毫無實力

1001 回覆
868 Like 193 Dislike
感動既係mina係清泉

你又知?
懷疑樓豬趁就cb反手宣傳
實力一定係brown eyed girls
https://youtu.be/oxvRwAYYLoc
Apink係清泉

Agger

你個名

有咩問題 南珠真係有狗仔

陣間once又咪話 連登繼續踩 twice係韓國繼續紅

佢地又真係無講錯, 我覺得twice似係有排紅
除非jyp唔繼續捧佢地

放長雙眼睇紅到幾年
如果繼續出良曲真係幾羨慕佢地
依家d女團成日轉風格搞到人氣跌
佢地好似唔多敢

睇下今次會點gfriend轉style 人氣跌左好多
jyp過往做法係同種style就會無限loop

我係buddy
我覺得gfriend今次成績差唔係因為轉style,而係首歌真係無之前咁好聽,其實navillera已經差左
當然舞都仍然好正啦
唔知點解好多團都係紅左就出唔返d神曲, 希望下次cb首歌有返頭3首既質素

我都係咁話 連舞台同舞都差左 明明rough個陣睇live係覺得好靚啲舞好特別 近個兩首普通左

個人覺得nav開頭隻舞都特別架
fingertip隻舞難度比rough更高
但講好睇既話rough的確係最正
我係因為rough而入坑

可惜fingertip隻舞睇起上黎冇咁好睇
同埋點都會將新歌同舊歌比較
Fingertip的確係冇之前咁討好
唔知佢地下次cb會係點
不如你講下邊隊女團kpop係有實力(唔賣肉)

mamamoo blackpink贏哂
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同
黎黎去去講黎講去都係講依堆有乜關係

討論區係咁架喎 每開次post都有新人join架啦 咁你會唔會叫出面下下都口德分嗰啲人收聲?
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁呢啲係事實嚟喎

用出道就十年嘅前輩同twice比 少時開頭咪又係比人踩到好似而家你地踩twice咁

咁用Mamamoo同Twice比囉 都係出道多一年 點睇

陣間once又咪話 連登繼續踩 twice係韓國繼續紅

佢地又真係無講錯, 我覺得twice似係有排紅
除非jyp唔繼續捧佢地

放長雙眼睇紅到幾年
如果繼續出良曲真係幾羨慕佢地
依家d女團成日轉風格搞到人氣跌
佢地好似唔多敢

睇下今次會點gfriend轉style 人氣跌左好多
jyp過往做法係同種style就會無限loop

我係buddy
我覺得gfriend今次成績差唔係因為轉style,而係首歌真係無之前咁好聽,其實navillera已經差左
當然舞都仍然好正啦
唔知點解好多團都係紅左就出唔返d神曲, 希望下次cb首歌有返頭3首既質素

參參參 太趕客喇
死忠會繼續keep 住追
今次都仲好多fans keep support
希望下次cb 啲歌有翻水準

巴打我認得你有上buddy個post
我都會繼續支持佢地,當初因為歌同舞而飯, 而家就因為佢而飯,但真係希望下次簡返首好歌,同埋換第二個作曲家, 聽講fingertip係出道果陣睇中既歌
Apink係清泉

Agger

你個名

我知 我都係粉熊黎 恩地
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同

討論區係咁架喎 每開次post都有新人join架啦 咁你會唔會叫出面下下都口德分嗰啲人收聲?

次次入黎睇都係依堆野
你都可以去出面回帶同一個POST幾十次既
我都唔介意
問下你地悶唔悶姐
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同

次次入黎睇都係依堆野
我都唔介意
問下你地悶唔悶姐

唔悶
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同

次次入黎睇都係依堆野
我都唔介意
問下你地悶唔悶姐

未啊
諗極都唔撚明呢團垃圾點撚解紅 一啲實力都冇 老老柒柒要去搵啲有樣有身材冇實力既團大撚把啦
諗極都唔撚明呢團垃圾點撚解紅 一啲實力都冇 老老柒柒要去搵啲有樣有身材冇實力既團大撚把啦

我覺得頭兩首歌係真係好聽,但TT同新果首都好一般
Apink係清泉

Agger

你個名

我知 我都係粉熊黎 恩地

Apink
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

咁有冇講錯先?

有無講錯同

次次入黎睇都係依堆野
我都唔介意
問下你地悶唔悶姐

未啊

咁請繼續
我第一次睇都嬲嬲地
之後見你地黎黎去去都係依堆就無野
如果想激嬲ONCE建議你搵D新野黎講
開左咁多個POST

D歌好難聽
唱功垃圾
其實都唔靚
D舞又垃圾
邊隊邊隊仲勁啦
黎黎去去都係UP依D
你唔悶我都悶啦

因為講女團就係up呢d呀嘛,唔up呢d up邊d
除左唔靚我有d保留之外,真係無樣得嫁喎

因為佢地樣靚身材正過果d團
Jyp綜合live最穩係咪Miss A
個momo好樣衰 唔明點解會有人中意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞